Onderhoud en beheer

 

Zoekt u vakkundig onderhoud en beheer voor uw tuin, park, bos, (totale) openbare ruimte of private domein? Donker staat al sinds 1961 voor professioneel groenonderhoud en terreinbeheer. Duurzaamheid vormt daarbij ons uitgangspunt. Boombeheer, gras maaien, onkruid wieden en snoeiwerkzaamheden.


Als u het totale groenonderhoud aan ons uitbesteedt in een langdurig contract, bieden we aantrekkelijke kortingen aan op de vaste prijs per jaar. Ook tijdelijke onderhoudsklussen kunnen we voor u uitvoeren.

Groenonderhoud en terreinbeheer

Integraal beheer openbare ruimte


Intergrale aanpak

Onze integrale aanpak betekent naast het groenonderhoud ook het totale terreinbeheer van uw openbare ruimte. Denk hierbij aan herstraten, inspectie en leegzuigen van putten en kolken, vegen van bestratingen, opruimen van zwerfafval en
onkruidbestrijding op verhardingen.

Ecologisch groenbeheer
Wij kiezen bij voorkeur voor ecologisch groenbeheer; een beheervorm waarbij behoud van de inheemse flora en fauna centraal staan. Hiermee streven we overal naar een evenwicht in de natuur en een fijne leefomgeving.

 

Onderhoud en beheer speeltuinen

 

Bij het onderhoud en beheer van speeltuinen, kijken we tegenwoordig veel meer naar wat de natuur ons brengt. Hoe blijft de speeltuin interessant voor de kinderen? Laten we in de herfst de blaadjes liggen omdat dit zo mooi ruist en laten we in de lente het gras wat langer groeien om de kinderen te stimuleren op zoek te gaan naar insecten.

Daarnaast is het van belang de speeltuin veilig te houden. Houtrot, corrosie, het weer, vandalisme en intensief spelen. Onze SpeelTopVeilig-inspecteurs inspecteren een speeltoestel tot in detail, en zien daarbij niets over het hoofd.

 

  

Onkruidbestrijding; met onze uitsluitend milieuvriendelijke methodes zorgen wij ervoor dat uw bestrating toegankelijk, netjes en veilig is.
Onderhoud en beheer openbare ruimte
Onderhoud en beheer openbare ruimte

   

Onderhoud binnenbeplanting

 

Onderhoud is erg belangrijk om groenoplossingen ook op de lange termijn mooi te houden. Donker Interieur heeft toegewijde onderhoudsteams met jarenlange ervaring.


Onze onderhoudsmedewerkers hebben oog voor de behoefte van uw planten. De juiste balans tussen watergift, voedingsstoffen en verlichting. 

 

 

Onderhoudscontract


Voor tuinonderhoud bieden we verschillende onderhoudsconcepten. Zo kunt u met EverGreen Care, aan de hand van beelden of frequentie, bepalen hoe uw tuin of terrein eruit moet zien. Naast een permanente goede representatie van uw groen, staat kostenbeheersing centraal in dit concept. U kunt ook kiezen voor het onderhouden van uw tuin of terrein op regiebasis.

 

Groenonderhoud en terreinbeheer - tuinonderhoud op regiebasis
Groenonderhoud en terreinbeheer - adviseur en opdrachtgever in gesprek

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u meer informatie? Dan verzoeken wij u om het formulier op deze pagina in te vullen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel hiervoor met ons op telefoonnummer: 0515 72 66 57

 

Hoofdkwartier Sneek

Harste 5
8602 JX Sneek

Postadres

Postbus 145
8600 AC Sneek

Contact

0515 - 41 73 25
info@donkergroep.com

Volg ons