Kerstboomservice - Onze experts bouwen de kerstboom op

Kerstboomservice

Uw kantoor, ontvangsthal of wachtruimte zorgeloos in kerstsfeer? Huur of lease dan een of meer kerstbomen en kerstdecoratie. Met onze kerstboomservice bent u verzekerd van een verzorgde kerstaankleding van uw werkomgeving.

 

Kerstbomen voor binnen en buiten
Wij hebben een ruim assortiment aan kerstbomen voor binnen en buiten en in diverse hoogtes. Voor de aankleding van uw binnenruimte hebben we onze 2ND NATURE-collectie: volle en nauwelijks van echt te onderscheiden kerstbomen die voldoen aan de brandveiligheidsvoorschriften. Onze stormvast verankerde Nordmannen zijn voor uw buitenruimte bestemd. Wij beschikken ook over kerstbomen in andere vormen en maten dan de traditionele, passend bij het vertrek waarin ze geplaatst worden. Indien gewenst, bieden wij u een totaaloplossing: van creatie tot uitvoering.

Hoe het werkt

U bepaalt de de kerstboomafmetingen, de kerstballenkleur en de versiering. Wij leveren de boom (of bomen) compleet met ballen, slingers en verlichting op het met u afgesproken moment. We plaatsen de kerstboom op de plek die u aangeeft, tuigen ‘m op en controleren de verlichting. Samen maken we een ronde om te zien of alles veilig en naar wens is. Na kerst komen we op de dag van uw keuze weer langs om de kerstbomen op te halen, decoraties te verwijderen en alles netjes op te ruimen.

 

 

Wees er snel bij

Reserveer uw kerstboom en kerstdecoratie tijdig. Plaats uw bestelling in ieder geval voor eind november. Dan bent u ervan verzekerd dat uw organisatie op tijd in kerstsfeer is.

 

Kerstboomservice - Versierde schaal
Kerstboomservice - Ontvangsthal in kerstsfeer
Kerstboomservice - Houten rendier
Kerstboomservice - Unieke kerstdecoratie
Kerstboomservice - Ontvangsthal

Speciale wensen

Wilt u de kerstballen in de kleuren van uw huisstijl of heeft u een andere specifieke wens? Wij creëren graag kerstdecoraties voor u op maat.

Veiligheid

Onze exclusieve zijden kerstbomen, led-verlichting, tijdschakelaars en decoraties voldoen aan alle veiligheidsnormen en brandveiligheidseisen.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Kijk dan hier.

Unieke kerstdecoraties

U kunt er ook voor kiezen om uw kerstdecoratie aan te vullen met elementen zoals glaswerk, diverse arrangementen of versierde schalen. Dit levert u een unieke, exclusieve aanvulling op uw decoratie op. Uiteraard is het mogelijk om deze stukken te plaatsen op een houten sokkel, zo krijgt het kerstwerk een mooi podium in de feestmaand.

Kerstboomservice - Maatwerk uitgevoerd door Donker Design
Kerstboomservice - Hangende kerstboom
Manuela Grubesic

Manuela vertelt u er graag meer over

Manuela Grubesic
Bedrijfsleider

0515 41 73 25
Hoofdkwartier Sneek

Harste 5
8602 JX Sneek

Postadres

Postbus 145
8600 AC Sneek

Contact

0515 - 41 73 25
info@donkergroep.com

Volg ons