Valondergronden - Ondergrond voor een openbare ruimte

Valondergronden

Op zoek naar een veilige, duurzame en kleurrijke valondergrond voor uw project? Wij maken valondergronden voor speelterreinen, plantsoenen, rotondes en allerlei andere doeleinden. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud.

 

Passend ontwerp voor ieder project

Speel- en sportterrein, zorginstelling, kinderdagverblijf of (semi) openbare ruimte. Wij bieden ondergronden in allerlei soorten en maten, voor verschillende toepassingen en doelgroepen. Heeft u specifieke wensen? We denken graag met u mee over een passend ontwerp. Er zijn talloze mogelijkheden. Voor elk project en iedere situatie vinden we samen de ideale oplossing.

Kies de juiste ondergrond

Veilig kunnen spelen en sporten is belangrijk. Vaak is de juiste ondergrond dé oplossing. Denk aan een rubbervloer onder een speeltoestel of speelgras als valdemping op een speelplaats. Maar ook bij onkruidoverlast op tramsporen, wandelpaden en bij boomspiegels kan een goede ondergrond het verschil maken. Van rubberen tegels, kunstgras en gietrubber tot valzand, boomschors en waterdoorlatende verhardingen, zoals een grindvloer. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde producten en merken. Op ondergrond.expert leest u meer over onze ruime productrange op het gebied van ondergronden.

Valondergrond - Passend ontwerp voor ieder project
Valondergrond - Vulkaan
Ondergrond - Waterdoorlatende verharding
Ondergrond - Sport- en speelplek
Ondergrond - Opvallende ondergrond
Ondergrond - Naadloos tuinpad

Veilig spelen: wettelijke eisen

Speelruimte, speeltoestellen en (val)ondergronden moeten voldoen aan uitgebreide veiligheidseisen (NEN-normen). Onze ontwerpen en ondergronden voldoen aan de vereiste EN-1177-norm.

Online kleurenmixer

Een speelterrein passend bij de huisstijl van uw school? Met onze online kleurenmixer kunt u uw eigen gekleurde (rubbervloer) ondergrond samenstellen. Onze rubbervloeren zijn gemaakt van EPDM-rubber en voldoen zelfs aan de zeer strenge veiligheidsnormen voor speelgoed.

 

Hergebruik: duurzaam en goedkoper

Duurzaamheid is belangrijk en krijgt een steeds grotere rol bij Donker. Daarom hebben we een systeem ontwikkeld waarbij we oude rubbervloeren hergebruiken als basis voor uw nieuwe circulaire ondergrond. Deze is net zo veilig en sterk als nieuw materiaal maar beter voor het milieu. We besparen hiermee op energie in het productieproces en het rubber komt niet met dieselmotoren vanuit de tropen naar Nederland.

 

 

Meer weten?

Wilt u meer weten? Kijk dan hier.

Altijd in topconditie

Kiest u voor eenmalig onderhoud, een kort of langdurig onderhoudscontract? Wij zorgen ervoor dat uw ondergrond in topconditie is en blijft. Dat gaat van bladblazen, vegen en borstelen tot het bestrijden van algen en mossen. Ook het herstellen van kleine beschadigingen kunt u door ons laten doen.

Valondergrond - Afstemming op design
Valondergrond - Waterspeelplaats in recreatiegebied
Sander Werkhoven

Sander vertelt u er graag meer over

Sander Werkhoven
Key Accountmanager Spelen en Valondergronden

0515 41 73 25
Hoofdkwartier Sneek

Harste 5
8602 JX Sneek

Postadres

Postbus 145
8600 AC Sneek

Contact

0515 - 41 73 25
info@donkergroep.com

Volg ons