Aanleg groenproject - Voor de aanleg van groenprojecten hebben wij gespecialiseerde teams en diensten in huis

Aanleg groenprojecten


Wilt u een park, groendak, tuin, speelplek realiseren of uw terrein vergroenen? Voor de aanleg van groenprojecten hebben wij gespecialiseerde teams en diensten in huis. Uw groenproject wordt een succes dankzij onze ruim zestig jaar ervaring, passie voor het vak en innovatieve deskundigen.

Voor een goede realisatie van uw groenproject is ons vakmanschap de basis. Wij zijn proactief en kijken verder dan ons eigen vakgebied. Met betrekking tot het proces weten wij welke projectstappen cruciaal zijn. We bepalen in onze planningen de exacte doorlooptijden met mijlpalen in goed overleg met alle partijen.

Aanleg tuinen en daktuinen


Groen fleurt bebouwing op en zorgen tegelijk voor energiebesparing, luchtzuivering en waterberging. De lucht zuiverende eigenschappen zijn zowel binnen als buiten merkbaar.

 

Lagere kosten
Naast het positieve effect op de leefomgeving, is groen ook aantoonbaar positief voor het welzijn van mensen. Groen is bovendien een goede investering dankzij de schaduw- of isolerende werking; ’s winters kan de verwarming wat lager en ’s zomers is de airco minder nodig. 

Aanleg groenproject - Naast het positieve effect op de leefomgeving, is groen ook aantoonbaar positief voor het welzijn van mensen

Aanleg speelplaatsen


We geloven in de kracht van groen. Een groene omgeving creëert ruimte, geeft energie en draagt bij aan een positief leven. We geloven ook dat het steeds belangrijker wordt om speelruimten 
duurzaam en circulair in te richten. We geloven in speelobjecten die kinderen uitdagen hun creativiteit te gebruiken en samen te werken. Door het ontwikkelen van aantrekkelijke en uitdagende speelplekken, ontdekken kinderen hoe de wereld in elkaar zit en ontmoeten ze elkaar weer vaker buiten - in het groen.

Aanleg binnengroen


In samenwerking met uw interieurarchitect kunnen de designers van Donker Design en de adviseurs van Donker Interieur ook het gehele ontwerptraject en de inrichting doen.

We kijken naar de mogelijkheden en eventuele aanpassingen in de constructieve of technische voorzieningen. De architectonische waarden van het gebouw, de door u gewenste sfeer, materialen en beleving vormen samen met de klimatologische situatie het uitgangspunt voor ons ontwerp. Binnen uw budget zoeken onze ontwerpers altijd naar creatieve oplossingen met als doel: een unieke, groene ruimte waar mensen graag werken, samenkomen en verblijven.

Aanleg binnengroen - Wij creëren unieke, groene ruimte waar mensen graag werken, samenkomen en verblijven
Drents Archief, Assen
Circl, ABN AMRO – Zuidas in Amsterdam
Daktuin Aegon Den Haag

Het hart van ons bedrijf

 

Integrale aanpak
Wij beloven dat wij, los van wie u bent of wat de vraag ook is, de beste oplossing bieden: van een plan voor uw circulaire tuin tot de aanleg en het onderhoud van gemeentelijk groen; van het ontwerp van een duurzame buitenruimte tot innovatieve oplossingen voor een gezondere werkomgeving. In ál deze dingen zijn wij graag uw groene gids. Maar we wijzen jou niet alleen de weg, we maken het samen realiteit.

Onze medewerkers
Het belangrijkste hierbij zijn zonder twijfel onze mensen. Onze familie bestaat uit meer dan 1000 medewerkers: creatieve mensen, kritische mensen, fluitende mensen, vroeg-op-mensen, eerst-wat-koffie-mensen, groene mensen, flexibele mensen, we-worden-eendagje-ouder-mensen, denk-mensen en doe-mensen. Echte vakmensen.

Het hart van ons bedrijf - Onze medewerkers

Wij werken ook voor

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 0515 41 73 25

 

Omhoog