Groenonderhoud en terreinbeheer

 

Zoekt u vakkundig onderhoud en beheer voor uw tuin, park, bos, (totale) openbare ruimte of private domein? Donker staat al sinds 1961 voor professioneel groenonderhoud en terreinbeheer. Duurzaamheid vormt daarbij ons uitgangspunt. Boombeheer, gras maaien, onkruid wieden en snoeiwerkzaamheden.


Als u het totale groenonderhoud aan ons uitbesteedt in een langdurig contract, bieden we aantrekkelijke kortingen aan op de vaste prijs per jaar. Ook tijdelijke onderhoudsklussen kunnen we voor u uitvoeren.

Groenonderhoud en terreinbeheer - Donker staat al sinds 1961 voor professioneel groenonderhoud en terreinbeheer
Onderhoud en beheer speeltuinen - Onze SpeelTopVeilig-inspecteurs inspecteren een speeltoestel tot in detail, en zien daarbij niets over het hoofd

Onderhoud en beheer speeltuinen

 

Bij het onderhoud en beheer van speeltuinen, kijken we tegenwoordig veel meer naar wat de natuur ons brengt. Hoe blijft de speeltuin interessant voor de kinderen? Laten we in de herfst de blaadjes liggen omdat dit zo mooi ruist en laten we in de lente het gras wat langer groeien om de kinderen te stimuleren op zoek te gaan naar insecten.

Daarnaast is het van belang de speeltuin veilig te houden. Houtrot, corrosie, het weer, vandalisme en intensief spelen. Onze SpeelTopVeilig-inspecteurs inspecteren een speeltoestel tot in detail, en zien daarbij niets over het hoofd.

 

Onderhoud binnenbeplanting

 

Onderhoud is erg belangrijk om groenoplossingen ook op de lange termijn mooi te houden. Donker Interieur heeft toegewijde onderhoudsteams met jarenlange ervaring.


Onze onderhoudsmedewerkers hebben oog voor de behoefte van uw planten. De juiste balans tussen watergift, voedingsstoffen en verlichting. 

 

 

Onderhoud binnenbeplanting - Onze onderhoudsmedewerkers hebben oog voor de behoefte van uw planten

Tuinonderhoud

Voor tuinonderhoud bieden we verschillende onderhoudsconcepten. Zo kunt u met EverGreen Care, aan de hand van beelden of frequentie, bepalen hoe uw tuin of terrein eruit moet zien. Naast een permanente goede representatie van uw groen, staat kostenbeheersing centraal in dit concept. U kunt ook kiezen voor het onderhouden van uw tuin of terrein op regiebasis.

Groenonderhoud en terreinbeheer - met onze uitsluitend milieuvriendelijke methodes zorgen wij ervoor dat uw bestrating toegankelijk, netjes en veilig is.
Groenonderhoud en terreinbeheer - U kunt ook kiezen voor het onderhouden van uw tuin of terrein op regiebasis
Groenonderhoud en terreinbeheer - Donker staat al sinds 1961 voor professioneel groenonderhoud en terreinbeheer

Assetmanager voor de buitenruimte

Altijd inzicht hebben in de meest actuele gegevens van uw buitenruimte? Direct inzage in de status van uw boomgegevens en Virtual Tree Assessment? Zelf prognoses maken met betrekking tot de beheerkosten voor de komende jaren? Met iAsset krijgt u eenvoudig grip op het beheer van uw objecten in de openbare ruimte.

Groenonderhoud en terreinbeheer - Onze integrale aanpak betekent naast het groenonderhoud ook het totale terreinbeheer van uw openbare ruimte

Integraal beheer openbare ruimte


Intergrale aanpak

Onze integrale aanpak betekent naast het groenonderhoud ook het totale terreinbeheer van uw openbare ruimte. Denk hierbij aan herstraten, inspectie en leegzuigen van putten en kolken, vegen van bestratingen, opruimen van zwerfafval en
duurzame onkruidbestrijding op verhardingen.

Ecologisch groenbeheer
Wij kiezen bij voorkeur voor ecologisch groenbeheer; een beheervorm waarbij behoud van de inheemse flora en fauna centraal staan. Hiermee streven we overal naar een evenwicht in de natuur en een fijne leefomgeving.

 

Wij werken ook voor

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 0515 41 73 25

 

Omhoog