In Bloom - De groene revolutie


In Bloom is de groene revolutie op het gebied van binnenbeplanting.

Groen maakt gelukkig: of je nu wandelt door het bos of kijkt naar de planten in je interieur; groen om je heen zorgt voor een fijne leef- en werkplek. Planten zorgen er voor dat je beter je werk kunt doen en lekkerder in je vel zit. Ze verhogen de concentratie, stimuleren creativiteit en zorgen voor minder stress en een gezonde omgeving. 

Maar wist je dat de meeste binnenplanten eigenlijk helemaal niet zo goed zijn voor het milieu? Vaak worden ze in verre landen gekweekt en moeten de planten in Nederland acclimatiseren. Hier worden ze vrij gemaakt van ziektes met behulp van schadelijke chemicaliën, in kassen met een hoge CO2 uitstoot. Ook het transport en de bakken zijn vervuilend: de planten worden vervoerd door containerschepen of vrachtwagens en de potten zijn gemaakt van vervuilend, niet afbreekbaar plastic. Dus terwijl jij geniet van al dat mooie groen, zorgt het produceren van die planten er ook voor dat ze er straks niet meer zijn.

 

In Bloom is de groene revolutie op het gebied van binnenbeplanting. Met onze producten willen wij zo circulair mogelijk zijn. Dit lukt nog niet altijd 100%. Maar In Bloom vormt de basis voor deze groene revolutie in de interieurbeplanting.

Waarom kiezen voor In Bloom?

   

Onze planten


Onze plantselectie wordt zoveel mogelijk biologisch gekweekt in de EU en is speciaal gericht om het creëren van een gezonde werkomgeving.

   

Onze potten


Wij blijven eigenaar van alle materialen en voorkomen het ontstaan van afval. Alle materialen worden hergebruikt of gecomposteerd.

    

Duurzaam onderhoud


We gebruiken alleen organische plantenmest, dus geen schadelijke kunstmeststoffen

  • Minder ziekteverzuim
  • Betere concentratie
  • Hogere productiviteit
  • Betere sfeer tussen werknemers
  • Biobased materiaal
  • 100% recyclebaarbaarheid
  • Gefabriceerd in EU. Dichtbij NL
  • Terugname garantie van de producent
  • Eigen onderhoudsservice
  • Gekwalificeerd personeel

   

Planten en bakken

   

Areca
In Bloom Industrial
Chlorophytum
Clusia
In Bloom stand alone bak
In Bloom roomdividers
Dracaena
Epipremnum
Kentia
Rhapis
Sanseveria
Spathiphyllum

  

Dit doen wij anders

Al onze producten zijn volledig circulair: Onze planten worden zoveel mogelijk biologisch gekweekt in Nederlandse kassen die worden verwarmd met restwarmte uit de industrie. Ook zijn de grondstoffen van de speciale bakken én het substraat van biobased materiaal, zodat we ze eindeloos in de keten kunnen houden zonder schadelijke bijwerkingen.

Zo behouden we een bloeiende, groene binnenwereld. Sterker nog, omdat we het groen zo belangrijk vinden en de natuur respecteren willen we niet alleen zeggen ‘zo duurzaam mogelijk’ te zijn, maar dit in alles wat we doen uiting geven.

Daarom blijven onze planten en bakken ónze verantwoording. Jij geniet van het gebruik, wij zorgen er voor dat je er zo lang mogelijk van kunt genieten. Als de tijd gekomen is voor iets nieuws of iets anders, kunnen wij de bakken een tweede bestemming geven, zodat er niets verloren gaat. Zo houden ze het méér dan een leven lang vol en dragen we bij aan een circulaire wereld.

Precies zoals het werkt in de natuur.

 

With love,

  

Partner

 

In Bloom heeft in Triboo een sterke partner gevonden. Een partner die perfect aansluit bij onze visie en stijl. De Triboo plantenbakken zijn namelijk erg bijzonder. Niet alleen in vorm maar ook in materiaalgebruik. De grondstof die vroeger dienst deed als koelkast is nu geupcycled tot een prachtige 3D geprinte circulaire planten pot. Dit met en unieke vorm als gevolg.

Wij werken ook voor

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

0515 41 73 25

 

Omhoog