Moswanden - Deze moswand is zeer kleurvast en behoudt jarenlang zijn decoratieve uitstraling

Moswanden


Wilt u uw interieur onderhoudsvrij vergroenen, maar wel een natuurlijk product gebruiken? Dan is de moswand het antwoord. Wij bieden u een ruim assortimenten in verschillende soorten en kleuren.  De toepassingen van mos zijn eindeloos. 

Deze producten zijn verkrijgbaar in onze webshop

Onderhoudsvrij en milieuvriendelijk

Een groen interieur is gezond, mensen voelen zich prettiger in het groen. Dit wordt steeds breder onderkend en onderbouwd met onderzoeksresultaten. Als u uw binnenruimte wilt vergroenen, is mos een handige keuze. Het is milieuvriendelijk en natuurlijk, maar heeft geen UV-licht of water nodig.

Ten opzichte van een plantenwand is een moswand voordeliger voor wat betreft de aanschaf en het onderhoud. Daarnaast is het een risicoloze groene wand: moswanden kunnen geen last krijgen van plantziektes en insecten. Mos absorbeert geluidsgolven en heeft daardoor een positief effect op de akoestiek van uw binnenruimtes. Bovendien werkt een moswand brandvertragend.

Ruime keuzemogelijheden


Mos is zeer kleurvast en behoudt jarenlang zijn decoratieve uitstraling. Het heeft een hoge aaibaarheidsfactor, het is elastisch, zacht en vuilafstotend. Ons assortiment bestaat uit meer dan veertig kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende mossoorten:

- Rendiermos, open en grillige structuur
- Platmos voor een strakke, moderne look
- Bolmos dat een speels effect geeft
- Mossenmix voor een weelderig effect


De moswanden bestaan uit losse, op maat gemaakte panelen waarop de mossen bevestigd zijn. Het mos komt niet direct op uw wand terecht. Naast moswanden, kunt u ook kiezen voor een mos-roomdivider of mosschilderij. Onze mosproducten worden op een zo duurzaam mogelijke wijze gemaakt, zonder schadelijke en toxische middelen.

Moswanden - Dit mosschilderij is op een zo duurzaam mogelijke wijze gemaakt
Moswanden - Deze mossenmix zorgt voor een weelderig effect

Wij werken ook voor

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

0515 41 73 25

 

Omhoog