Groen schoolplein Roermond

Subsidie groen schoolplein


Een groen schoolplein draagt op allerlei manieren bij aan de ontwikkeling van het kind. Maar het vergroenen van een schoolplein vraagt om een investering die scholen niet zomaar hebben klaarliggen. Gelukkig zijn ook stichtingen, gemeentes en provincies zich steeds meer bewust van de positieve effecten van een groen schoolplein.

Subsidie per gemeente

Drenthe

  • Nog geen subsidieregelingen beschikbaar

Flevoland

Groningen

  • Nog geen subsidieregelingen beschikbaar

Limburg

  • Nog geen subsidieregelingen beschikbaar

Download onze whitepaper


De aantrekkingskracht van groene schoolpleinen is groot. En terecht: de voordelen van een groen schoolplein zijn talrijk, zowel voor de kinderen als voor de buurt. Ben je benieuwd naar deze voordelen? Download dan onze Whitepaper! Hierin vertellen wij daadwerkelijk alles over groene schoolpleinen.

Geen subsidieregeling in jouw regio?

Bestaat er nog geen subsidieregeling voor een groen schoolplein in jouw gemeente of provincie? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Stichting Jantje Beton. De stichting zet zich in voor meer speelkansen en -ruimte en helpt graag mee om speelruimte-initiatieve te stimuleren.

Bekijk de mogelijkheden >

 

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van Donker Spelen brainstormen over de mogelijkheden van een Groen Schoolplein? We voorzien je graag van ideeën en adviezen. Laat hieronder je gegevens achter!

 

Omhoog