Onze integrale aanpak

 

Als onderdeel van Donker Groep is Greenfortune de groenspecialist die binnen alle projectstadia voor u waarde toevoegt, inzicht creëert en ontzorgt. Iedereen die op zoek is naar specialistische kennis over  verticaal groen en de groene binnenruimte kan terecht bij Greenfortune. 

Vanwege onze integrale aanpak herbergen wij voor zowel de binnen- als buitenruimte alle groenspecialisten: adviseurs, designers, groenexperts, calculators, projectleiders, hoveniers en andere uitvoerenden voor uw groenproject of openbare inrichting.

 

Ontwerp

 

Laat u op esthetisch en functioneel gebied verrassen met een innovatief en duurzaam ontwerp van Donker Design. Ons team van bijna dertig landschapsontwerpers, groeningenieurs en beheerders geeft optimaal invulling aan het project in uw binnenruimte.

In steden en gebouwen die ontwikkeld worden ten behoeve van de mens zullen planten altijd een rol spelen. Om planten succesvol te integreren moeten ze vanaf het begin van het proces worden meegenomen. Bij Green Fortune geloven we heilig in de emotionele en functionele voordelen van planten en proberen we altijd met oplossingen te komen die deze voordelen combineren met prachtige ontwerpen.

Gerenommeerde bedrijven, architectenbureaus en ontwikkelaars weten ons te vinden vanwege onze unieke producten en oplossingsgerichte aanpak.

 

Aanleg

 

Wilt u een verticale wand realiseren? Voor de aanleg van groenprojecten hebben wij gespecialiseerde teams en diensten in huis. Uw groenproject wordt een succes dankzij onze ruim zestig jaar ervaring, passie voor het vak en innovatieve deskundigen.

Voor een goede realisatie van uw groenproject is ons vakmanschap de basis. Wij zijn proactief en kijken verder dan ons eigen vakgebied. Met betrekking tot het proces weten wij welke projectstappen cruciaal zijn. We bepalen in onze planningen de exacte doorlooptijden met mijlpalen in goed overleg met alle partijen.

 

Onderhoud

 

Onderhoud is erg belangrijk om verticale groenoplossingen ook op de lange termijn mooi te houden. Green Fortune heeft toegewijde onderhoudsteams met jarenlange ervaring.


Onze onderhoudsmedewerkers hebben oog voor de behoefte van uw planten. De juiste balans tussen waterafgifte, voedingsstoffen en verlichting is de basis en wordt maandelijks gecontroleerd. 

 

Wij werken ook voor

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 0515 41 73 25

 

Omhoog