Onderhoud

Voor een leven lang mooi groen


Onderhoud is erg belangrijk om verticale groenoplossingen ook op de lange termijn mooi te houden. Green Fortune heeft toegewijde onderhoudsteams met jarenlange ervaring.


Onze onderhoudsmedewerkers hebben oog voor de behoefte van uw planten. De juiste balans tussen waterafgifte, voedingsstoffen en verlichting is de basis en wordt maandelijks gecontroleerd. 

Onderhoud verticaal groen

Onderhoud & irrigatie

Om verticaal groen jarenlang mooi te houden is het belangrijk dat de planten in de muur goed worden onderhouden. Voor water en voedingstoffen wordt er gebruik gemaakt van een automatisch irrigatiesysteem. Bij dit systeem wordt de plantenmuur voorzien van water en voedingsstoffen op een gedoseerde wijze. Hierbij wordt het overtollige irrigatiewater opgevangen en afgevoerd middels een kleine goot onder de plantenmuur in de vloer. Wanneer dit niet mogelijk blijkt kunnen we ook een stand-alone variant aanbieden.  

Een cruciaal element voor langdurige kwaliteit

Onderhoud is erg belangrijk om verticale groenoplossingen ook op de lange termijn mooi te houden. Green Fortune heeft toegewijde onderhoudsteams met jarenlange ervaring. Onze onderhoudsmedewerkers hebben oog voor de behoefte van uw planten. De juiste balans tussen waterafgifte, voedingsstoffen en verlichting is de basis en wordt maandelijks gecontroleerd. Daarnaast worden de planten gesnoeid om ze vitaal en mooi te houden. Omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben gebruiken we waar mogelijk openbaar vervoer en fiets om projecten te onderhouden. Onderhoud bestaat uit:

 

 • Inclusief plantgarantie
 • Systeem en planten check
 • Eventueel aanpassen irrigatie naar behoefte van de wand
 • Snoeien van planten om ze mooi te houden
 • Bijvullen plantenvoeding
 • Schoonmaken goot
 • Vervangen van slechte planten wanneer nodig
Leafs only look - Het Green Fortune plantentextiel is speciaal ontworpen om een natuurlijke groene muur te creëren waarin alleen de planten zichtbaar zijn.
Akoestisch voordeel - Veel van onze klanten zijn aangenaam verrast door de akoestische voordelen van onze plantenwand.
Naadloze integratie - Met oog voor detail streven wij naar perfecte integratie van de plantenwand met de muur en de rest van het gebouw

Werkzaamheden

    

 • 12 x per jaar, of afwijkend wanneer gewenst.
 • Hoofdactiviteiten onderhoud; snoeien, check en aanpassen irrigatie en voedingsstoffen, vervangen slechte planten en controle onderhoudssysteem.
 • Alle benodigde tools, ook hoogwerkers worden door Green Fortune geregeld en vallen binnen het onderhoudscontract.
 • Wij streven naar zo duurzaam mogelijk onderhoud. Onze medewerkers reizen dan ook voornamelijk met het Openbaar vervoer of de fiets.

Wij werken ook voor

Meer informatie onderhoud


We zijn al jaren bezig om prachtige groene ruimtes te maken en te onderhouden met als hoofddoel: Urban Cultivation.

 

Wilt u meer informatie over verticaal groen, andere oplossingen of onderhoud? Vul dan ons contactformulier in of bel ons op 0313 69 61 81

 

Project Bijenkorf Utrecht - Grote aantallen planten zonder verlies van vloeroppervlak
Project Bijenkorf Utrecht - Verbetering van de akoestiek in de ruimte
Omhoog