BIOO; De plant als AAN/UIT schakelaar

Met behulp van onze technologie om planten om te zetten in schakelaars, hebben we 'Levende Installaties' gemaakt. Hiermee wordt door een aanraking van de plant muziek, verlichting en zelfs schermen geactiveerd.

Licht, geluid, video's en vele andere functionaliteiten kunnen in één keer door deze technologie worden geactiveerd. Gewoon door een plant aan te raken. Laat je fantasie de vrije loop en maak gebruik van prachtige nieuwe duurzame toepassingen.

Laat je fantasie de vrije loop

Licht, geluid, video en vele andere functionaliteiten kunnen in één keer door onze technologie worden geactiveerd. Gewoon door een plant aan te raken. Laat je fantasie de vrije loop en laten we je organisatie vernieuwen. 

Hoe werkt het?

Elke installatie werkt als een biologische schakelaar. Het proces begint bij het aanraken van een plant door een levend wezen. Wind of regen kan dit niet activeren. Bij contact met een mens nemen levende planten frequentieveranderingen waar die worden omgezet in een spanning. Dit wordt overgedragen via het lichaam en de bodem. De apparaten van Bioo vangen dit signaal op en zetten het om in een schakelaar om het systeem te activeren.

BIOO Plug & Play

Met de BIO ONE en TWO kan je direct beginnen. De hele installatie is klaar voor gebruik.


BIO ONE

⌀ 40 cm bij 40 cm hoog
Inclusief interne LED-verlichting
Optionele 10 m externe LED-strepen
Optioneel audiosysteem

BIO TWO
⌀ 38 cm bij 112 cm hoog
Inclusief interne LED-verlichting
Optionele 10 m externe LED-strepen
Optioneel audiosysteem

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van ons brainstormen over de toepassingen van BIOO in een duurzaam interieur project? We voorzien je graag van ideeën en adviezen. Laat hieronder je gegevens achter.

 

Omhoog