Onze leveranciers

Let's keep it green

We zijn ons ervan bewust dat er op het gebied van interieurbeplanting nog een wereld te winnen valt. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Samen met onze ketenpartners zoeken we constant naar nieuwe, duurzame oplossingen.

Samen ontwikkelen we onze eigen producten. Minder plastic, meer natuurlijke en recyclebare materialen. We zijn pas net begonnen. En we kunnen niet alles tegelijk. Maar we willen wel vooruit. 

Kunnen wij jou helpen met het verduurzamen van je interieurbeplanting?

De plant als AAN/UIT schakelaar

Met BIOO zetten we met behulp van technologie planten om in schakelaars om 'Levende Installaties' te maken. Door aanraking van de plant worden muziek, verlichting en zelfs schermen geactiveerd.

Licht, geluid, video's en vele andere functionaliteiten kunnen in één keer door deze technologie worden geactiveerd. Gewoon door een plant aan te raken. Laat je fantasie de vrije loop en maak gebruik van prachtige nieuwe duurzame toepassingen.

Return to Sender

Vanuit gedrevenheid voor een leefbare aarde en eerlijk vakmanschap hebben Donker Groep en Return to Sender een collectie manden ontwikkeld voor de zakelijk markt.

Handgemaakt door vrouwen in de armste regio's van de wereld om ze te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen om zo een stap te zetten naar een beter bestaan.

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van ons brainstormen over de aanleg van een duurzaam interieur project? We voorzien je graag van ideeën en adviezen. Laat hieronder je gegevens achter.

 

Omhoog