Duurzame interieurbeplanting

Let's keep it green

Iedereen wordt gelukkiger van groen! Het is bewezen dat planten bijdragen aan de gezondheid en welzijn van mensen. Maar draagt interieurbeplanting bij aan het welzijn van onze planeet? InBloom kiest voor duurzaam, dichtbij gekweekte planten. De planten van InBloom zijn gekweekt door Nederlandse kwekers. Duurzaam, biologisch en met een zo klein mogelijke ecologische footprint. InBloom blijft hierbij eigenaar van alle producten om deze uiteindelijk weer terug in de keten te kunnen brengen.

 

Kunnen wij jou helpen met het verduurzamen van je interieurbeplanting?

Waarom kies je voor onze planten?

  • Wij kiezen altijd voor Nederlands gekweekte planten
  • Duurzaam en biologisch gekweekte planten 
  • Onze planten hebben een zo klein mogelijke ecologische footprint
  • Wij bieden de meest duurzame interieur oplossing van Nederland

Ook zo nieuwsgierig naar onze planten van InBloom?

Het eerlijke verhaal

Wist je dat veel interieur planten en bomen hier helemaal niet uit de buurt komen? Ze worden gekweekt in landen als Costa Rica, Thailand en Amerika. Om vervolgens met vervuilende containerschepen te worden verscheept naar Nederland. Dat kan duurzamer, vinden wij. De planten van InBloom zijn gekweekt door Nederlandse kwekers. Duurzaam, biologisch en met een zo klein mogelijke ecologische footprint. Het is vergeleken met zo’n grote oceaan maar een klein stukje van onze kweker naar jouw pand.

 

 

Van ontwerp tot onderhoud

Wie kiest voor InBloom, kiest voor meer dan duurzaam groen. Niet alleen gebruiken we planten van de beste Nederlandse duurzame kwekers, we zorgen ook voor een duurzame voedingsbodem én levensduur. En zit die levensduur erop? Dan regelen wij dat alle onderdelen weer worden hergebruikt.

Binnenbeplanting vergt maatwerk. Onze ervaren ontwerpers en binnengroenspecialisten creëren op basis van jouw wensen interieurbeplanting met creatieve, innovatieve concepten die goed zijn voor de wereld. En kies je voor een composterende plantenbak van schimmels? Of zie je liever een bak met social impact van Return to Sender, exclusief ontworpen voor InBloom?

 

Interieur projecten

Voor klanten binnen verschillende branches hebben wij de interieur beplanting mogen verzorgen. Bekijk hieronder een greep uit verschillende reguliere Donker Interieur en InBloom projecten bij klanten waar wij trots op zijn! 

Met een plantenwand brengt u het gezonde buitengevoel naar binnen en upgrade op die manier uw kantoor, restaurant of hotel.
Binnenruimtes met een sterke, groene identiteit zijn aantrekkelijk en gezond. Mensen voelen zich thuis en geïnspireerd dankzij een groen interieur.
Planten zijn levende organismen en hebben specialistische verzorging nodig. Donker Interieur biedt professionele verzorging en advies voor uw interieurbeplanting.
Plantenwand op kantoor
Groene wand stimuleert inspiratie en creativiteit
Binnengroen stimuleert het concentratievermogen
Groenaanleg voor de gemeente Eindhoven

Samen voor een betere wereld

Een tropische plant uit Costa Rica of een palmboom uit Thailand: interieurbeplanting komt vaak uit alle uithoeken van de wereld. Niet de meest duurzame oplossing, toch? En omdat we met z’n allen een verantwoordelijkheid hebben voor onze planeet, zoeken wij voor jouw binnengroen continu naar de oplossingen die wél duurzaam zijn. Zo kun jij onbezorgd van je beplanting genieten en zorgen we samen voor een betere wereld.

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van ons brainstormen over de aanleg van een duurzaam interieur project? We voorzien je graag van ideeën en adviezen. Laat hieronder je gegevens achter.

 

Omhoog