Voeding en verzorging interieurbeplanting

Let's keep it green

Is de plant gelukkig, dan is de mens gelukkig. Het is bewezen dat planten bijdragen aan de gezondheid van mensen. Maar dan moeten ze wel gezond blijven. InBloom zorgt voor vakkundig en goed onderhoud en voeding, zodat binnenplanten zo lang mogelijk gelukkig zijn. InBloom blijft hierbij eigenaar van alle producten om deze uiteindelijk weer terug in de keten te kunnen brengen.

 

Kunnen wij jou helpen met het verduurzamen van je interieur beplanting?

Waarom kies je voor ons

  • Wij bieden de meest duurzame interieur oplossing van Nederland
  • Wij kiezen voor Nederlands gekweekte planten en geproduceerde producten
  • Wij helpen je van ontwerp tot onderhoud
  • We streven naar 100% circulaire planten en producten
  • Wij hebben een eerlijk verhaal; we verbeteren ons nog iedere dag

Ook zo nieuwsgierig naar onze planten en bakken van InBloom?

Onze vakspecialisten

Onze servicemedewerkers zijn vakspecialisten. Ons vak verstaan is van essentieel belang voor een zo duurzaam mogelijke oplossing. Onze specialisten weten precies wat welke plant in welke omgeving nodig heeft. Zo blijven jouw binnenplanten langer leven en hoeven wij minder planten te vervangen. En weten we het even niet, dan schakelen we de kennis en expertise in van onze partners. Zo blijven we samen leren en ontwikkelen. Liggen er ongedierte of ziektes op de loer? Dan bestrijden we die met biologische producten. Niet schadelijk voor je gezondheid; wel voor de vijanden van je interieurbeplanting. En lukt dat niet? Dan zetten we natuurlijke vijanden in, speciaal door onze partners gekweekt en uitgezet.

 

 

Voeding

Goed eten, gezond leven. Dat geldt ook voor binnenbeplanting. Alle voeding die we onze InBloom-planten geven is biologisch, van partners die dezelfde visie delen als wij. Voeding voor binnenplanten vergt maatwerk. Welke voeding geven we waar en hoeveel? Een groene wand in een luchtvochtig gebouw heeft andere voeding nodig dan een plantenbak vol planten in het zonlicht. We zoeken naar een optimale samenstelling van zouten en mineralen op basis van alle facetten die in zo’n omgeving een rol spelen. Dat doen we niet alleen, maar samen met onze gespecialiseerde voedingspartners. We halen kennis uit en delen deze met de keten. Alles met een gezamenlijk doel: optimaliseren voor de langste levensduur en daarmee een zo duurzaam mogelijke oplossing.

 

 

Interieur projecten

Voor klanten binnen verschillende branches hebben wij de interieur beplanting mogen verzorgen. Bekijk hieronder een greep uit verschillende reguliere Donker Interieur en InBloom projecten bij klanten waar wij trots op zijn! 

Groene wand stimuleert inspiratie en creativiteit
Binnenruimtes met een sterke, groene identiteit zijn aantrekkelijk en gezond. Mensen voelen zich thuis en geïnspireerd dankzij een groen interieur.
Met een plantenwand brengt u het gezonde buitengevoel naar binnen en upgrade op die manier uw kantoor, restaurant of hotel.
Binnengroen stimuleert het concentratievermogen
Planten zijn levende organismen en hebben specialistische verzorging nodig. Donker Interieur biedt professionele verzorging en advies voor uw interieurbeplanting.
Plantenwand op kantoor

Duurzaam dichtbij

Onze vakspecialisten weten niet alleen precies wat je interieurbeplanting nodig heeft, ze wonen ook nog eens dichtbij. Duurzaamheid gaat namelijk ook over het vervoer van onze servicemedewerkers. InBloom werkt met een landelijk netwerk van specialisten, zodat we zo min mogelijk transportbewegingen creëren. Ons geautomatiseerde planningssysteem zorgt er bovendien voor dat de kilometers die ze rijden tot een zo efficiënt mogelijk minimum worden beperkt. Het wagenpark is nog niet optimaal, maar we doen ons best om zo snel mogelijk over te stappen naar volledig elektrisch vervoer van onze vakspecialisten.

 

 

Groenaanleg voor de gemeente Eindhoven

Samen voor een betere wereld

Een tropische plant uit Costa Rica of een palmboom uit Thailand: interieurbeplanting komt vaak uit alle uithoeken van de wereld. Niet de meest duurzame oplossing, toch? En omdat we met z’n allen een verantwoordelijkheid hebben voor onze planeet, zoeken wij voor jouw binnengroen continu naar de oplossingen die wél duurzaam zijn. Zo kun jij onbezorgd van je beplanting genieten en zorgen we samen voor een betere wereld.

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van ons brainstormen over de aanleg van een duurzaam interieur project? We voorzien je graag van ideeën en adviezen. Laat hieronder je gegevens achter.

 

Omhoog