Tijd om te zaaien!

 

Het is eind februari. Na drie heftige stormen komt nu hopelijk het einde van de winter in zicht. Bij mij begint het al een beetje te kriebelen. Straks komt weer het voorjaar en gaat het nieuwe leven weer beginnen. Ik krijg alweer zin om de tuin in te duiken. En dus ben ik al vast begonnen met binnenshuis zaadjes te zaaien en te laten ontkiemen, zodat die straks in het voorjaar naar buiten kunnen. 

En eigenlijk zijn we dat bij Donker Groep ook aan het doen. Overal zaadjes zaaien en die laten ontkiemen, zodat ze daarna kunnen gaan groeien en bloeien. Vanuit onze visie dat groen – en meer biodiversiteit – in de binnen & buitenruimte tot enorme verbetering van de leef kwaliteit leidt. En dat dit onder andere hét antwoord is op wateroverlast en hittestress. Of kort gezegd, groen maakt gelukkig. En dat is waarom we inspirerende en gezonde buitenruimtes creëren, in harmonie met de natuur.

Download onze Whitepaper

In onze Whitepaper Samenleven met het groen lees je alles over onze visie op duurzame, inspirerende en gezonde buitenruimtes.

We zaaien hiervoor continue zaadjes, bij onze medewerkers, bij onze leveranciers en ook bij onze opdrachtgevers. We gaan steeds in gesprek over wat we aan het doen zijn. Waar willen we naar toe én hoe het anders kan. 

Wil je ook graag met ons zaaien? We gaan graag in gesprek over waar jij staat op gebied van een duurzame, inspirerende en gezonde inrichting van jouw binnen & buitenruimtes. Wij hebben expertise en tools in huis om je daarbij te helpen. Ken je bijvoorbeeld het NL Terrein Label? Hiermee maken we inzichtelijk waar voor jou de winst zit op het gebied van een duurzame en gezonde inrichting van je buitenruimtes.

 

Meld je aan voor de Quickscan

Vragen?

Esther Wierda-Kruiper
Manager Duurzaamheid & Circulariteit

+31682289259
Omhoog