Showroom ondergronden

De mogelijkheden van ondergronden zijn eindeloos. Vaak is het moeilijk voor te stellen wat die mogelijkheden zijn. Daarom hebben bieden wij de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan in onze showroom.

 

Onze showroom past goed bij onze werkwijze, down to earth maar met oog voor detail, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. De showroom is de ideale plek voor een architect of  projectontwikkelaar om een specifieke ondergrond te leren kennen.

De showroom

In de showroom vindt u al onze producten, zoals de Flexis rubbervloeren, Softbark rubbermulch, Terragryn grindvloer, Polyplay kunstgras en de Corkeen Play kurkvloer. We hebben staaltjes en kunnen zelfs ter plekke kleuren mixen en u zo een idee geven hoe het product eruit komt te zien.

 

Daarnaast laten we u graag projectvoorbeelden zien waarbij de valondergronden voor een verbluffend effect zorgen en nog belangrijker, een veiligheidsfunctie vertolken.

Proefmonster ter plaatse

We hebben van alle ondergronden materiaal beschikbaar, dus bent u op zoek naar de ideale kleurencombinatie van bijvoorbeeld onze naadloze en waterdoorlatende verharding Terragryn, dan kunnen we die ter plekke mengen. Zo verliezen we geen tijd met het heen en weer sturen van monsters, maar maken we gelijk samen de juiste keuze.

Producten in allerlei soorten en kleuren uitgestald
Kleurovergangen van de rubbervloeren
Verschillende soorten ondergronden testen
Proefmonster op locatie; snel en efficiënt
Showroom Utrecht

Inspiratie voor nieuwe projecten

De meeste bezoekers zijn verbaasd over de vele mogelijkheden met onze producten. Ze komen graag terug voor volgende projecten om unieke kleurmixen te maken. De showroom is een ideale plek voor inspiratie voor nieuwe projecten.

 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij ons in de showroom in Utrecht. Onze experts staan klaar om u mee te nemen langs de talloze mogelijkheden van onze ondergronden.

 

 

Wij werken ook voor

Omhoog