Inspectie speeltoestellen en speelterreinen - Inspectie speelomgeving

Reparatie en onderhoud speeltoestellen en speelterreinen

 

Is een toestel aan reparatie toe, of moet er een onderdeel worden vervangen? Wij maken het voor je in orde. We gebruiken onderdelen van de fabrikant of de leverancier van het betreffende speeltoestel om het speeltoestel te herstellen. Mocht het onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan maken we het zelf.

Waarom kies je voor ons?

  • Ruim twintig jaar gespecialiseerd in inspectie, reparatie en onderhoud
  • Wij werken volgens Europese normering en NEN-afspraken

  • Volledige ontzorging op het gebied van veiligheid, begaanbaarheid en bespeelbaarheid

Reparatie, vervanging en onderhoud

Is een toestel aan reparatie toe, of moet er een onderdeel worden vervangen? Wij maken het voor u in orde. We gebruiken onderdelen van de fabrikant of de leverancier van het betreffende speeltoestel om het speeltoestel te herstellen. Mocht het onderdeel niet meer beschikbaar zijn, dan maken we het zelf.

 

Tijdens de inspectie van speeltoestellen kunnen onze inspecteurs ook klein onderhoud uitvoeren. Een uitstekende spijker of splinter verwijderen, het egaliseren van ondergronden, het repareren van beschadigingen of het plaatsen van afdekdoppen; we regelen het in een handomdraai.

Beoordelen ontwerpen

SpeelTopVeilig is een onderdeel van Donker Groep. De ontwerpers van dit bedrijf ontwikkelen onder andere speelomgevingen waarbij de natuurlijk spelen gedachte van het kind het uitgangspunt is. Vóór een ontwerp definitief akkoord krijgt, heeft een inspecteur van SpeelTopVeilig het beoordeeld op veiligheid.

 

Hierbij kijken we niet alleen naar de speeltoestellen, maar ook naar de omgeving. Is er genoeg afstand tussen speeltoestellen? Zijn de struiken en bomen in de directe omgeving veilig voor kinderen? Hoeveel afstand is er tussen de speelplaats en de weg; is een hekwerk noodzakelijk? Pas als wij oordelen dat het ontwerp honderd punten scoort op het gebied van veiligheid, begint de uitvoering.

Reparatie en onderhoud van speeltoestellen - ..
Reparatie en onderhoud van speeltoestellen - ..
Reparatie en onderhoud van speeltoestellen - Ruim 20 jaar ervaring

Opleveringsinspectie speelomgeving

Is een speelomgeving eenmaal door Donker Groep gerealiseerd, dan voeren wij de opleveringsinspectie uit. Zo heeft u bij ons de garantie dat uw speeltoestellen en speelomgeving voldoen aan het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS).

 

Heeft u een ander bedrijf ingeschakeld voor het ontwerpen en de realisatie van een speelterrein? Ook in dat geval kunt u ons inschakelen voor het beoordelen van het ontwerp en het uitvoeren van de opleveringsinspectie.

Reparatie of onderhoud inplannen

Heb je vragen over reparaties of onderhoud van speeltoestellen of je speelterrein?
Laat hieronder jouw gegevens achter.

 

Omhoog