Onze integrale aanpak

 

Een natuurspeelplaats geeft energie en heeft een positieve invloed op de ontwikkeling. Dit zie je terug in ons advies, ontwerp en de realisatie van natuurspeeltuinen. Op al deze gebieden hebben we specialisten in huis die werken vanuit speelwaarde, duurzaamheid en circulariteit waardoor de impact op het milieu zo klein mogelijk blijft maar het spelen altijd centraal staat.

We ontzorgen u volledig op alle gebieden. En hoe de speelplek er precies uit gaat zien? Dat bepalen onze designers van Donker Design graag samen met u en uiteraard de kinderen!.

 

Ontwerp

 

Laat u op esthetisch en functioneel gebied verrassen met een innovatief en duurzaam ontwerp van Donker Design. Ons team van bijna dertig landschapsontwerpers, groeningenieurs en beheerders geeft optimaal invulling aan het project in uw binnen- of buitenruimte.

Het ontwerp stemmen wij geheel af op uw doelen, wensen, budget en fysieke ruimte. We zijn gespecialiseerd in het vertalen van groenvisies naar concrete uitvoeringsprojecten. We ontzorgen u geheel en begeleiden u vanaf het eerste ontwerpidee en de technische uitwerking tot aan de feestelijke opening. Ontdek de vele mogelijkheden met groen in buitenruimtes, speelterreinen, zorgtuinen, interieurs en kantoortuinen. 

 

Aanleg

 

Wilt u een park, groendaktuinspeelplek realiseren of uw terrein vergroenen? Voor de aanleg van groenprojecten hebben wij gespecialiseerde teams en diensten in huis. Uw groenproject wordt een succes dankzij onze ruim zestig jaar ervaring, passie voor het vak en innovatieve deskundigen.

Voor een goede realisatie van uw groenproject is ons vakmanschap de basis. Wij zijn proactief en kijken verder dan ons eigen vakgebied. Met betrekking tot het proces weten wij welke projectstappen cruciaal zijn. We bepalen in onze planningen de exacte doorlooptijden met mijlpalen in goed overleg met alle partijen.

 

Onderhoud

 

Wij zien een toekomst waarin we minder gedreven worden door maximale controle op groenbeheer, maar waarin we optreden als rentmeesters van de wereld van morgen, waar ook de generaties na ons van kunnen blijven genieten.

Om dit te realiseren werken we integraal met als doel: Een optimale beleving voor de binnen en buitenruimte-gebruiker. Wij helpen u graag om deze visie met u te delen en te helpen bij onderhoud van uw terrein, openbare ruimte, speeltuin of interieur.

 

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 0515 41 73 25

 

Wij werken ook voor

Omhoog