NHL STENDEN, EILO AWARD 2019 GOLDEN LEAF

Green Fortune, onderdeel van de Donker Groep wint de European Interior Landscaping Award 2019 Golden Leaf. Elke twee jaar schrijft de European Interior Landscaping Organisation (EILO) een competitie uit voor de EILO-Awards. Dit jaar waren er 30 projecten genomineerd uit 10 verschillende landen. Deze editie van de awardshow werd gehouden in Parijs.

Eerder dit jaar zat Green Fortune ook al bij de laatste drie voor de VHG prijs Interieurbeplanting van het Jaar met een ander project. Green Fortune profileert zich hiermee nadrukkelijk als expert op het gebied van innovatieve en integrale interieurbeplanting.

Projectinformatie
De indrukwekkende schoolgebouwen van NHL Stenden Hogeschool zijn de afgelopen jaren intensief vergroend. Donker heeft hier via verschillende trajecten bijgedragen. Onze dochteronderneming Green Fortune verzorgde de spectaculaire groene gevels en wanden. In een later stadium won het ontwerp van Donker Design en Donker Interieur de aanbesteding voor de nieuwe interieurbeplanting, die we daarna ook realiseerden. En tot slot onderhoudt Donker Interieur tot op heden al de bijzondere groenelementen op de hogeschool.

Bekijk project

Omhoog