Natuurlijk spelen


Bij Donker Spelen geloven we in de kracht van groen. Een groene omgeving creëert ruimte, geeft energie en draagt bij aan een positief leven.

 

We geloven ook dat het steeds belangrijker wordt om speelruimten duurzaam en circulair in te richten. We geloven in natuurlijke speeltoestellen die kinderen uitdagen hun creativiteit te gebruiken en samen te werken.

 

Natuurlijke speeltoestellen

Door het ontwikkelen van aantrekkelijke en uitdagende speelplekken, ontdekken kinderen hoe de wereld in elkaar zit en ontmoeten ze elkaar weer vaker buiten - in het groen.

Natuurlijk spelen - Wij geloven in de kracht van groen
Natuurlijk spelen - Advies, ontwerp en realisatie groene speelomgevingen

Advies, ontwerp en realisatie


Een groene omgeving geeft energie en heeft een positieve invloed op de ontwikkeling. Dit zie je terug in ons advies, ontwerp en de realisatie van speelplekken. Op al deze gebieden hebben we specialisten in huis die werken vanuit speelwaarde, duurzaamheid en circulariteit waardoor de impact op het milieu zo klein mogelijk blijft maar het spelen altijd centraal staat. We ontzorgen u volledig op alle gebieden. En hoe de speelplek er precies uit gaat zien? Dat bepalen onze designers van Donker Design graag samen met u en uiteraard de kinderen!

 

Onze specialismen

 

Een groen schoolplein is afgestemd op de verschillende leeftijden van kinderen en draagt bij aan een duurzame en circulaire toekomst waardoor ze véél meer uitdaging biedt voor alle type kinderen. Er wordt meer Groen schoolpleinen is maar een van onze vele specialismen, bekijk hier onze specialismen:

Natuurlijk spelen - Gespecialiseerd in groene schoolpleinen
Project Superspeelspoor - Kinderen en ouders gebruiken de touwbrug
Project Oosterkade - Routemarkering op sport- en speelplek
Project SSKSG Hummelhuis - Voelmuur voor het prikkelen van de tastzin
Valondergronden - De juiste valondergrond voor uw sport- of speelplaats

Valondergronden

 

De juiste ondergrond op uw speelplaats is van essentieel belang voor de veiligheid van de gebruikers. Naast veiligheid houden we echter ook van mooie ontwerpen en leggen de lat hier voor onszelf steeds hoger. Zo komen we tot de meest veilige, mooie, creatieve en innovatieve ontwerpen. Voor elke denkbare oplossing én voor elk budget.

Inspectie en reparatie

 

Houtrot, corrosie, het weer, vandalisme en intensief spelen: voorbeelden van factoren die een negatieve invloed kunnen hebben op de veiligheid van een speeltoestel. Niet alle gebreken zijn met het blote oog zichtbaar. Onze SpeelTopVeilig-inspecteurs inspecteren een speeltoestel tot in detail, en zien daarbij niets over het hoofd.

Inspectie en reparatie - Onze inspecteurs inspecteren een speeltoestel tot in detail

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 0515 41 73 25

 

Hoofdkwartier sneek

Harste 5
8602 JX Sneek

Postadres

Postbus 145
8600 AC Sneek

Contact

0515 41 73 25

Volg ons