Groen maakt gelukkig
Verse bloemen voor op kantoor

Bloemen abonnement

Bloemen houden van mensen, dus ook van de mensen met wie jij samenwerkt. Met een bloemenabonnement op onze bloemenservice heb je altijd verse bloemen op het juiste moment. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of afscheid is. Voor een medewerker of relatie.

Een abonnement op onze bloemenservice iets voor jou?

Voordelen bloemen abonnement

  • Altijd verse bloemen op kantoor

  • Ruime keuze uit boeketten en bloemstukken

  • Voor 12.00 besteld, vandaag in huis

Altijd verse bloemen dankzij onze bloemenservice

Mogelijkheden Bloemenabonnement

Naast onze boeketten en bloemstukken kleden wij je kantoor of andere binnenruimte – denk aan de receptie en vergaderruimte(s) – ook graag (periodiek) aan met bloemen. Wekelijks, tweewekelijks, maandelijks, bij speciale gelegenheden. Alles is mogelijk! Wist je dat mensen zich prettiger voelen in een ruimte waar bloemen staan? Bloemen zorgen voor inspiratie en maken blij!

Bloemen op kantoor

Als je kiest voor een bloemenabonnement van Donker Interieur, krijg je je eigen online account. Zodra zich een gelegenheid voordoet, bestel je de bloemen die je wilt.

Er geldt geen minimum voor het aantal boeketten en/of bloemstukken dat je bestelt en je betaalt geen administratiekosten. Maandelijks ontvang je een verzamelfactuur met daarop alle geleverde fleurigheid van die maand.

"Een bloemen abonnement voor jouw business"

Combinatie van Interieurbeplanting en Verticaal groen

Huur assortiment

Ons groene huur assortiment is groot: naast planten en bomen in potten kun je ook kiezen voor circulaire interieurbeplanting, verticaal groen en allerlei andere verrassende vormen van binnenbeplanting. Je kunt je keuze ook aanvullen met zijdeplanten en verrijdbare plantenbakken. Mocht je ooit willen uitbreiden, herinrichten of verhuizen? Geen enkel probleem. Je zit immers nergens aan vast!

Ideeën uitwisselen?

Meer weten over ons Bloemenservice Nederland? Wij staan voor je klaar met vernieuwende ideeën en adviezen waar je mee verder kunt. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

*Naam specialisme/expertise/product*  *Naam opdrachtgever in ..*
*Naam specialisme/expertise/product*  *Naam opdrachtgever in ..*
Omhoog