Groen maakt gelukkig
Verticaal groen van donker interieur en green fortune

Verticaal Groen

Als je wilt vergroenen zonder al teveel vloeroppervlak in te leveren, is verticaal groen ideaal. De planten worden bevestigd op een verticaal groen systeem van Green Fortune dat hangt of staat. Een plantenwand, plantwires, tubegarden of plantstalagmite, of een onderhoudsarme moswand bijvoorbeeld. Onze designers en adviseurs ondersteunen jouw interieurarchitect gedurende het hele ontwerptraject. 

Kunnen wij jou helpen met verticaal groen?

Waarom kies je voor ons?

  • Groenoplossingen van het gerenommeerde Green Fortune
  • Verticaal groen voor zowel binnen als buiten
  • Specialistisch advies én onderhoud op maat

Verticaal groen projecten

Voor klanten binnen verschillende branches hebben wij de aanleg én onderhoud van verticale groenoplossingen mogen verzorgen. Bekijk hieronder een greep van de projecten waar wij trots op zijn!

Een spectaculaire plantenwand die het hart vormt voor gemeentehuis Dronten
Deze moswand is gemakkelijk in onderhoud, omdat deze geen water nodig heeft
Deze plantwire is op de hangende planten in het regenwoud in het kantoor van Waterschap Zuiderzeeland
Een plant in de vorm van een pilaar dient als eyecatcher in dit winkelcentrum
Een kleine urban jungle in dit kantoor van CIC in Rotterdam

Verticaal Groen specialismen

Wij zijn dé verticaal groenspecialist die gebruikt maakt van de innovatieve groenoplossingen van Green Fortune. Iedereen die op zoek is naar specialistische kennis over verticaal groen voor zowel buiten als binnen, kan terecht bij ons!

Advies Verticaal Groen

De specialisten van Donker Interieur bekijken op locatie welke mogelijkheden er zijn voor verticaal groen. We kijken daarbij naar ruimte, constructie, klimaat én natuurlijk naar jouw specifieke wensen. Mooi eindresultaat gegarandeerd!

Onderhoud Verticaal Groen

Verticaal groen ook op de lange termijn goed houden, is vakwerk. Onze ervaren onderhoudsteams zorgen daarom voor het onderhoud. Je hebt er zelf geen omkijken naar

Moswanden

Als je een binnenruimte wilt vergroenen, is mos een handige keuze. Het is milieuvriendelijk en natuurlijk, kan zonder licht en water, absorbeert geluid en werkt brandvertragend. Hoezo heb jíj eigenlijk nog geen moswand?

Groene gevel

Een groene gevel is niet alleen een fantastische blikvanger, maar ook een krachtig signaal naar de buitenwereld: jouw bedrijf heeft milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bovendien absorbeert een groene gevel fijnstof – en hitte in de zomer. Én er zijn meer voordelen!

een plantenwand van Donker Interieur

Plantenwand

Een plantenwand heeft grote impact op de ruimte waarin hij staat, zowel visueel als klimatologisch. Anders gezegd: het is mooi én gezond! Een aantrekkelijke upgrade voor je kantoor, entree, restaurant of hotel.

Plantwire

De Plantwire is een echte eyecatcher: een hangende zuil boordevol groene planten. Met een hoogte tot wel 30 (!) meter vormt de Plantwire bijvoorbeeld een indrukwekkende visuele verbinding tussen verdiepingen.

Plantstalagmite

De plantstalagmite is een pilaar vol groene planten met een luxe uitstraling. Met een maximale hoogte van 10 meter is de plantstalagmite een indrukwekkende verschijning. In de entree van je bedrijf bijvoorbeeld!

Tubegarden

De Tubegarden is een binnentuin in een gesloten hydroponic systeem, dat water met voedingsstoffen rondpompt. Een wateraansluiting is niet nodig. Uitstekend geschikt voor planten en kruiden.

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van Donker brainstormen over verticale groenoplossingen? We voorzien je graag van ideeën en adviezen! Laat hieronder jouw gegevens achter.

 

Omhoog