Groen maakt gelukkig
circulaire interieurbeplanting in een kantoor

Circulaire Interieurbeplanting

Groen is goed voor je! Maar is alle groene binnenbeplanting wel zo goed voor de wereld? Onze circulaire interieurbeplanting van Inbloom wél. Het is dé eerlijke, circulaire, groene oplossing voor je interieur. Van plant tot pot; van ontwerp tot onderhoud waarbij wij als onderdeel van Donker Groep eigenaar blijven van alle producten om deze terug in de keten te kunnen brengen. Wij denken na over alles omtrent jouw duurzame binnenbeplanting. Echt alles.

Hulp nodig met het verduurzamen van je interieurbeplanting?

Voordelen Circulaire Interieurbeplanting

  • Wij bieden de meest duurzame interieur oplossing 
  • Wij kiezen voor Nederlands gekweekte planten en producten
  • We streven naar 100% circulaire planten en producten
Circulaire planten en plantenbakken

Meer dan duurzaam groen

Wie kiest voor InBloom, kiest voor meer dan duurzaam groen. Niet alleen gebruiken we planten van de beste Nederlandse duurzame kwekers, we zorgen ook voor een duurzame voedingsbodem én levensduur. En zit die levensduur erop? Dan regelen wij dat alle onderdelen weer worden hergebruikt.

 

Binnenbeplanting vergt maatwerk. Onze ervaren ontwerpers en binnengroenspecialisten creëren op basis van jouw wensen interieurbeplanting met creatieve, innovatieve concepten die goed zijn voor de wereld. En kies je voor een composterende plantenbak van schimmels? 

Het eerlijke verhaal

Eerlijk is eerlijk: het kan altijd beter. We zijn ons ervan bewust dat er op het gebied van circulaire interieurbeplanting nog een wereld te winnen valt. En we nemen onze verantwoordelijkheid. Samen met onze ketenpartners zoeken we constant naar nieuwe, duurzame oplossingen. Samen ontwikkelen we onze eigen circulaire interieurbeplanting producten. Minder plastic, meer natuurlijke en recyclebare materialen. We zijn pas net begonnen. En we kunnen niet alles tegelijk. Maar we willen wel vooruit.

Onze circulaire waarmakers

InBloom is een concept voor circulaire interieurbeplanting en is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Let's keep it green! 

De planten van InBloom zijn gekweekt door Nederlandse kwekers. Duurzaam, biologisch en met een zo klein mogelijke ecologische footprint.
De keuze voor plantenbakken is een onderdeel van het ciculaire concept. InBloom biedt een breed aanbod duurzame bakken. Gemaakt van duurzame materialen of met duurzame impact.
De watermeter. Een standaard ontwerp van gerecycled kunststof. Dat kan beter bij InBloom. We streven naar duurzame en volledig circulaire binnenbeplanting. Dus ook naar een circulaire watermeter.
Ondanks dat kleikorrels een natuurproduct zijn, staan wij er niet langer achter. Helaas is er nog geen beter alternatief. Maar we doen ons best om een oplossing te vinden die beter is voor onze wereld

"Duurzaam, biologisch en met een zo klein mogelijke ecologische footprint"

Combinatie van Interieurbeplanting en Verticaal groen

Huurassortiment

Ons groene huurassortiment is groot: naast planten en bomen in potten kun je ook kiezen voor circulaire interieurbeplanting, verticaal groen en allerlei andere verrassende vormen van binnenbeplanting. Je kunt je keuze ook aanvullen met zijdeplanten en verrijdbare plantenbakken. Mocht je ooit willen uitbreiden, herinrichten of verhuizen? Geen enkel probleem. Je zit immers nergens aan vast!

Ideeën uitwisselen?

Meer weten over onze circulaire interieurbeplanting? Wij staan voor je klaar met vernieuwende ideeën en adviezen waar je mee verder kunt. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Planten gekweekt door Nederlandse kwekers
Een plantenbak die hergebruikt kan worden
Omhoog