Green Fortune Project Amstelius 6

Een indoor moestuin

Amstelius, Amsterdam

  • Tubegarden van Green Fortune
  • Geen wateraansluiting nodig
  • Industriële look
tubegarden in amsterdam

Groen dat ruimte bespaart

Vastgoedbedrijf Amsteliuis in Amsterdam vroeg ons om een groenoplossing die (kantoor)vloeroppervlakte bespaart. Ons advies waren verschillende Tubegardens. In andere woorden; een industriële plantenwand voor planten en kruiden. De planten van deze innovatie groenoplossing beginnen klein, maar groeien binnen enkele maanden uit tot een kleine urban jungle!


Ben je ook geïnteresseerd in verticaal groen?

Hydroponic systeem

Amstelius had ook de wens om niet teveel om te hoeven kijken naar het onderhoud van de planten. Daarom brachten wij een Hydroponic systeem van Green Fortune aan in de Tubegardens. Dit gesloten systeem pompt water met voedingsstoffen rond waardoor een wateraansluiting overbodig is voor deze eenvoudige binnentuin. Hierdoor kan de Tubegarden op bijna iedere plek worden ingezet en creëert het een interessant contrast tussen een industriële look van de tubes en het weelderige groen van de planten!
Amstelius, Amsterdam - Door de tubegarden als een slang aan de muur te bevestigen krijgt de ruimte een industriële look.
Amstelius, Amsterdam - Een tubegarden is een unieke industriële plantenwand voor planten en kruiden.
Amstelius, Amsterdam - Een Tubegarden geeft je grote aantallen planten zonder verlies van vloeroppervlak.

"Looproutes krijgen een groene draad door de tubegarden de weg te laten wijzen"

Ideeën uitwisselen?

Wil je met een adviseur van Donker Interieur brainstormen over verticaal groen? We voorzien je graag van ideeën en adviezen! Laat hieronder jouw gegevens achter.

 

Tubegarden op kantoor
Tubegarden op de wand van kantoor

Gerelateerde projecten

Tubegarden en Plantenwanden

CIC, Rotterdam

Voor CIC Rotterdam hebben wij diverse tubegardens aangelegd. Deze groenoplossing heeft een hydroponic systeem die water pompt met voedingsstoffen rond waardoor een wateraansluiting overbodig is voor deze eenvoudige binnentuin.

CIC Rotterdam tubegarden
Hogeschool van Amsterdam Fraijlemaborg hangende interieurbeplanting
Interieurbeplanting

Hogeschool van Amsterdam, Fraijlemaborg

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) heeft op de locatie Fraijlemaborg geïnvesteerd in een nieuw interieur. Op hun verzoek hebben we de interieurbeplanting flink doorontwikkeld en geüpgrade. Het resultaat past bij de eigentijdse uitstraling van Fraijlemaborg. Dankzij de beplanting zijn bovendien populaire en fijne ontmoetings- en werkplekken voor studenten ontstaan.

Omhoog