Green Fortune Project Gooiland 2

Een Natuurlijke Omgeving

Hotel Gooiland, Hilversum

  • Plantenwand van Green Fortune
  • Automatische irrigatie 
  • Geen zichtbaar systeem
Plantenwand in Hilversum

Leaves Only Look

Voor Hotel Gooiland, Hilversum hebben we een speciale Green Fortune plantensysteem ontworpen om een natuurlijke groene muur te creëren waarin alleen de planten zichtbaar zijn. Oftewel; de "leaves only look". De illusie van een natuurlijke omgeving blijft in stand doordat het achterliggende Plantwall systeem onzichtbaar is.


Ben je ook geïnteresseerd in verticaal groen?

Automatische irrigatie

Voor Hotel Gooiland streefden wij ernaar om de plantenwanden zo natuurlijk mogelijk te laten lijken middels de "leaves only look" (geen zichtbaar systeem) en een maatwerk plantselectie en ontwerp naar wens van het hotel. De plantenwand is voorzien van automatische irrigatie dat ervoor zorgt dat de planten altijd voorzien zijn van water en voedingsstoffen. Middels ons eigen installatie- en onderhoudsteam zorgen wij ervoor dat de plantenwand mooi is én mooi blijft.
Hotel Gooiland, Hilversum - De plantenwand verbeterd de luchtkwaliteit in de hotelkamers aanzienlijk.
Hotel Gooiland, Hilversum - Het automatische irrigatiesysteem van Green Fortune zorgt ervoor dat de plantenwanden weinig onderhoud nodig hebben.
Hotel Gooiland, Hilversum - De planten worden altijd voorzien van water en voedingsstoffen.

"Automatische irrigatie zorgt voor levende groene wanden die tientallen jaren mooi zijn"

Ideeën uitwisselen?

Wil je met een adviseur van Donker Interieur brainstormen over verticaal groen? We voorzien je graag van ideeën en adviezen! Laat hieronder jouw gegevens achter.

 

Plantenwand in badkamer van hotel
Verticaal groen in hotel in hilversum

Gerelateerde projecten

Plantenwand

Bijenkorf, Utrecht

Voor het nieuwe ontwerp van het restaurant ‘The Kitchen’ voor De Bijenkorf in Utrecht mochten wij een bijdrage leveren om de ruimte te vergroenen met een plantenwand.

Bijenkorf Utrecht plantenwand
Vapiano Tilburg plantenwand
Plantenwand

Vapiano, Tilburg

Deze plantenwand van Green Fortune is een vast element in Vapiano, Tilburg. Met oog voor detail streefden wij naar perfecte integratie van de plantenwand met de muur en de rest van het restaurant.

Omhoog