Realisatie

De kunst van het maken

De ideale verwezenlijking van projecten in de binnen- en buitenruimte start met heldere communicatie en een gedegen voorbereiding. Uw wensen, eisen, budget en tijdspad komen samen met onze ervaring in de realisatie van jaarlijks duizenden groenprojecten in allerlei branches. De uitvoeringsfase komt het neer op de juiste vertaalslag in tijd, vorm, exacte aantallen, materialen en mankracht. Hierop is onze organisatie helemaal ingericht. Daarnaast is de zorgvuldige afstemming van onze werkzaamheden van belang op u en andere partijen. Dan is het goed om te weten dat wij de taal van alle betrokkenen spreken.

 

Integrale aanpak

Vanwege onze integrale aanpak herbergen wij alle groenspecialisten: adviseurs, designers, groenexperts, calculators, projectleiders, hoveniers en andere uitvoerenden. Met deze betrouwbare vakmensen, realistische planningen, flexibiliteit en specialistische kennis en -kunde, realiseren we voor uw groenproject of openbare inrichting de totaaloplossing met meerjarengarantie. Klik hier voor meer informatie over een specifieke dienst of onderwerp.

Donker Groen - Groen maakt gelukkig

Donker Groen

Wilt u een groen- of speelproject realiseren in de buitenruimte? Zoekt u ervaren en betrouwbare partners die thuis zijn op alle gebieden die hiermee te maken hebben, zoals circulariteit, participatie, vergunningen, technische realisatie en speelterrein-certificering? Neem dan contact met ons op.

Integrale aanpak

 

 

Donker Interieur

Zoekt u voor de vergroening van studie- of werkplekken specialisten op het gebied van interieurbeplanting? Wij zijn ervaren met het verwezenlijken van nieuwe groenstijlen en uitdagende en duurzame groenprojecten op grote en kleine schaal.

Integrale aanpak

 

 

Donker Interieur - Het groene gevoel van buiten

Trotse partners

Iedere organisatie is welkom bij Donker, hoe klein of groot ook. We werken samen met overheden, bedrijven, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen, stichtingen en particulieren.

Omhoog