Groen maakt gelukkig
Groenaanleg voor de gemeente Eindhoven

Groenaanleg

Wij hebben ruim 60 jaar ervaring met de groenaanleg van de meest indrukwekkende projecten. We specialiseren ons in de aanleg van groendaken, (bedrijfs & beweeg) tuinen, openbare ruimtes én speelomgevingen. We kijken ook telkens een stap verder door circulariteit altijd onderdeel te laten zijn van onze ontwerpen. We snappen dat groen aantrekkelijk oogt, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat het energiebesparing, luchtzuivering en waterberging met zich meebrengt.

 

Kunnen wij jou helpen met het aanleggen van Groen?

Waarom kies je voor ons?

  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Toekomstgerichte- en duurzame oplossingen
  • Bij Donker heb je als klant maar één aanspreekpunt
  • We bieden op maat gemaakte groen onderhoudsabonnementen

Medewerkers van Donker Groen

Groenprojecten

Voor klanten binnen verschillende branches hebben wij de aanleg van groenprojecten mogen verzorgen. Bekijk hieronder een greep van de groenprojecten waar wij trots op zijn!

Binnentuin: Paques, Balk
Beweegtuin: Martini Ziekenhuis, Groningen
Bedrijfstuin: Foppingadreef, Amsterdam
Speelvoorziening: Kessel, België
Groendak: Circl, ABN AMRO, Zuidas in Amsterdam
Openbare ruimte: Clausplein, Eindhoven

Groenaanleg en beheer

Wij zijn dé groenspecialist die binnen alle projectstadia dankzij een integrale aanpak waarde kan toevoegen, inzicht creëren en ontzorgen. Iedereen die op zoek is naar specialistische kennis over de groene binnen- en buitenruimte kan terecht bij ons!

Openbaar groen

Het herinrichten van de openbare ruimte is een investering die zichzelf op allerlei manieren terugverdient. Meer groen en meer bomen zorgen bijvoorbeeld voor schonere lucht, minder fijnstof en een daling van de temperatuur tijdens perioden van hitte, waardoor de volksgezondheid toeneemt.

Bedrijfstuin

Wie in een groene omgeving leeft, voelt zich gezonder en is minder vaak ziek. Kijken medewerkers uit op een heerlijk groene bedrijfstuin, dan pluk je daar de vruchten van! Groen is goed voor de mens én bevordert de uitstraling van je bedrijf.  

Beweegtuin

De dagelijkse wandeling in de beweegtuin van jouw zorginstelling is erg belangrijk voor de fysieke en geestelijke gezondheid van de bewoners. Wij hebben alles in huis om jou te ontzorgen bij nieuwe ontwikkelingen of renovatie van een beweegtuin bij een zorginstelling! 

Groendak

Groendaken fleuren bebouwing op en zorgen tegelijk voor energiebesparing, luchtzuivering en waterberging. Bovendien hebben ze een lange levensduur. Met een groendak lever je een waardevolle bijdrage aan de leefomgeving.

Speelvoorziening

Spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Hangen, klauteren en schommelen zijn misschien wel net zo belangrijk als rekenen en taal. Zo verleggen kinderen hun grenzen en ontdekken ze steeds nieuwe activiteiten. Een goede speelplek biedt uitdaging, maar is tegelijk veilig. Zo kunnen kinderen ontdekken en onbezorgd spelen.  

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van Donker brainstormen over de aanleg van een groenproject? We voorzien je graag van ideeën en adviezen. Laat hieronder jouw gegevens achter.

 

Omhoog