Ontwerp, aanleg en onderhoud groene buitenruimtes

Groen maakt gelukkig


Bij ons vindt u de oplossing voor alles wat met de realisatie en het onderhoud van uw groene buitenruimte te maken heeft. Wij zijn thuis op ieder groenterrein en helpen u graag. Het fundament van onze organisatie is onze ijzersterke hovenierstraditie van het aanleggen en onderhouden van groen. Ons werkterrein is echter veel breder geworden. 

 

Advies, realisatie en onderhoud

 

Iedereen die op zoek is naar specialistische kennis over de groene ruimte kan terecht bij Donker Groen. Vanwege onze integrale aanpak herbergen wij alle groenspecialisten: adviseurs, designers, groenexperts, calculators, projectleiders, hoveniers en andere uitvoerenden voor uw groenproject of openbare inrichting. Is het beheer van uw binnen- of buitenruimte nog niet bepaald? Donker Groen kan voor u een complete beheervisie over meerdere jaren opstellen. 

Onderhoud en beheer

 

Wij zien een toekomst waarin we als mensen weer meer onderdeel worden van het ecologische systeem waarin we wonen en leven. Waarin we minder gedreven worden door maximale controle op groenbeheer, maar waarin we optreden als rentmeesters van de wereld van morgen, waar ook de generaties na ons van kunnen blijven genieten. om dit te realiseren werken we integraal met als doel: Een optimale beleving voor de buitenruimte-gebruiker en ontzorging van de beheerder. Wij helpen u graag om deze visie bij u te realiseren en het hiermee toekomstbestendig maken van uw terrein of openbare ruimte. 

Onze beloftes

  

  • Duurzaamheid is voor ons geen product maar houding voor een beter klimaat
  • Een integrale aanpak; ontwerp, uitvoering en beheer
  • We hebben antwoord op uw vraagstukken rondom klimaatverstoring
  • Kwaliteit is geen toeval; wij combineren 60 jaar passie met vakmanschap 
  • Onze persoonlijke betrokkenheid schept een band en zorgt voor korte lijnen.
Onderhoud en beheer volgens onze toekomstvisie op een duurzame leefomgeving
Klimaat adaptieve ontwerpen voor het verbeteren van onze leefomgeving
Impact maken op hittestress door ontwerp en aanleggen van groendaken

Bomen

 

Bomen zijn onmisbaar. Ze zijn het meest effectieve middel om CO2 uit de lucht te halen en klimaatverandering tegen te gaan. Daarnaast zorgen bomen voor wateropvang, schonere lucht, verkoeling, biodiversiteit en geluk. Het is daarom belangrijk zorgvuldig om te gaan met bomen en ze te behouden voor de toekomst. We leveren advies, verzorging en ziektebeheersing en adviseren u graag over. Bekijk hier onze diensten: 

Gladheidsbestrijding

Bestrijding

 

Last van de eikenprocessierups, omgevallen bomen, onkruid of sneeuw? Donker Groen is een specialist als het gaat om voortdurend schoon, goed en veilig houden van uw terrein of openbare ruimte. Onze kracht ligt in de inzet van een landelijk netwerk en het gebruik van innovatieve duurzame methoden in de speciale gevallen zelfs 24 uur per dag en alle dagen van het jaar.

Wij werken ook voor

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 0515 41 73 25

 

Omhoog