Groenaanleg en groenonderhoud voor recreatie

Groen voor recreatieparken

De gasten van een recreatiepark komen met het hele gezin voor rust, ontspanning en plezier. Wij hebben de ervaring, de expertise en de mankracht in huis om zowel bestaand groen te herinrichten óf een volledig park aan te leggen. Daarnaast kunnen we ook het groenonderhoud voor jouw gehele terrein verzorgen, of een gedeelte daarvan.


Hulp nodig met Groenaanleg en/of Groenonderhoud voor jouw recreatiepark?

Waarom kies je voor ons?

  • Uniek groen onderhoudsabonnement voor de recreatiebranche
  • Specialist in het aanleggen van parken

  • Stille elektrische apparatuur voor minimale overlast
  • Ondersteuning speelomgevingen

Groen onderhoudsabonnement

Onderhoudsabonnementen zijn maatwerk voor recreatieparken. Er kan een grof onderscheid worden gemaakt tussen onderhoud op beeldniveau en op frequentie. Bij onderhoud op basis van frequentie komt de vaste onderhoudsploeg op een vastgesteld aantal momenten langs voor onderhoudswerkzaamheden. Bij onderhoud op beeld zijn wij ervoor verantwoordelijk dat het terrein het hele jaar voldoet aan een bepaalde beeldkwaliteit. Wij kunnen uiteraard ook meerdere locaties opnemen in ons onderhoudsplan. 

Aanleg openbare ruimte

Elk recreatiepark heeft een eigen karakter en moet toekomstbestendig zijn. Wij specialiseren ons in de aanleg (of herinrichting) van groen, nieuwe bestrating én paden die ervoor zorgen dat het gebied een natuurlijke uitstraling heeft, passend bij het omringende landschap van het park.

Duurzame ambities

Duurzaamheid zit bij ons in het bloed. Daarom werken we bijvoorbeeld met elektrisch gereedschap, elektrificeren we onze voertuigen in rap tempo en zijn we actief bezig met duurzaamheid én circulariteit op product- en dienstenniveau. In 2035 willen we geheel circulair opereren. Klimaatadaptatie en gebiedseigen beplanting van biologische herkomst vormen de randvoorwaarden voor elk ontwerp. 

Groenprojecten

Bekijk hieronder een greep uit onze Groenonderhoud en Groenaanleg projecten voor recreatieparken waar wij trots op zijn!

Puyenbroeck, Oost-Vlaanderen - Wij verzorgen groenonderhoud voor de waterspeelplaats op basis van een frequentiecontract
Land van Bartje, Ees - Wij kregen de kans om dit recreatiepark te voorzien van nieuwe groenaanleg en herinrichting
Urban Sportpark Eindhoven - Naast aanlegwerkzaamheden, onderhouden wij dit Sportpark ook met een oog op de begaanbaarheid en veiligheid van het park
Belevenissenbos, Lelystad - Wij mochten dit uitdagende project zowel ontwerpen als aanleggen

"Uiteindelijk voelde het zelfs alsof het onze eigen medewerkers waren"

Inge van der Greft, Landal Greenparks

Ideeën uitwisselen?

Wil je met een adviseur van Donker brainstormen over Groenaanleg en/of Groenonderhoud voor jouw recreatiepark? We voorzien je graag van ideeën en adviezen! Laat hieronder jouw gegevens achter.

Openbare ruimte bij het land van bartje
Het urban sportpark krijgt frequent groenonderhoud
Omhoog