Groen maakt gelukkig
Groen onderhoudsabonnement voor een recreatiepark in Nederland

Onderhoudsabonnement voor recreatieparken

De gasten van een recreatiepark komen met het hele gezin voor rust, ontspanning en plezier. Daarom is het belangrijk dat het terrein er het hele jaar optimaal bij ligt. Afhankelijk van de wensen kunnen wij je volledig ontzorgen bij het onderhoud van het groen.


Heb je een Groen Onderhoudsabonnement nodig voor jouw recreatiepark?

Waarom kies je voor ons?

  • Volledige ontzorging op het gebied van groenonderhoud

  • Aandacht voor de veiligheid van speelplekken

  • Stille elektrische apparatuur voor minimale overlast
  • Digitaal inzicht in de verrichte werkzaamheden

Medewerkers van Donker Groen

Groen onderhoudsabonnement

Onderhoudsabonnementen zijn maatwerk voor recreatieparken. Er kan een grof onderscheid worden gemaakt tussen onderhoud op beeldniveau en op frequentie. Bij onderhoud op basis van frequentie komt de vaste onderhoudsploeg op een vastgesteld aantal momenten langs voor onderhoudswerkzaamheden. Bij onderhoud op beeld zijn wij ervoor verantwoordelijk dat het terrein het hele jaar voldoet aan een bepaalde beeldkwaliteit. Wij kunnen uiteraard ook meerdere locaties opnemen in ons onderhoudsplan. 

Werkwijze

Wij willen de overlast voor de gasten tot een minimum beperken. Daarom werken we bij voorkeur op de wisseldagen waarop veel gasten vertrekken en nieuwe gasten aankomen. Daarnaast maken we zoveel mogelijk gebruik van geluidsarm elektrisch materieel. Samen met jou bepalen we hoe we de ingrepen zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op de gewenste uitstraling en de lokale omstandigheden (klimaat, beplanting, bodem, reliëf). Onze kennis en expertise zetten we daarbij graag in.

Speeltuinenonderhoud en certificering

Gezinnen zijn graag geziene gasten op vakantieparken. Daarom is het belangrijk dat de speelplekken, inclusief de ondergrond, het hele jaar door toegankelijk zijn en goed worden onderhouden. De veiligheid van de kinderen heeft immers de hoogste prioriteit. Onze gecertificeerde SpeelTopVeilig-inspecteurs kunnen controleren of jouw speelplekken en valondergronden voldoen aan de norm. Bij al deze zaken op het gebied van spelen kunnen we je uiteraard geheel ontzorgen.

"Uiteindelijk voelde het zelfs alsof het onze eigen medewerkers waren"

Inge van der Greft, Landal Greenparks

Communicatie en monitoring

Wij hechten grote waarde aan heldere communicatie, transparantie en korte lijnen. Daarom zorgen we dat je digitaal altijd inzicht hebt in de verrichte werkzaamheden. Ook vindt er periodiek overleg plaats met de projectleider van Donker Groen. In het geval van calamiteiten, zoals stormschade, is onze calamiteitenlijn 24/7 bereikbaar.

Duurzaam onderhoud

Wij werken zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest en hebben als doelstelling om vanaf 2035 volledig circulair te werken. Daarnaast elektrificeren we in hoog tempo ons wagenpark en gereedschap en compenseren daarnaast de uitstoot van zwaar materieel. Wij nemen namelijk onze verantwoordelijkheid voor een gezonde en biodiverse leefomgeving. Indien gewenst bespreken we samen met jou de mogelijkheden voor het opstellen van een ecologisch beheerplan.

Projecten voor recreatieparken

Bekijk hieronder een greep uit onze projecten voor recreatieparken waar wij het groen mogen onderhouden en trots op zijn!

Land van Bartje, Ees - Wij onderhouden het groen van dit vakantiepark op basis van frequentie
Urban Sportpark, Eindhoven - Wij onderhouden dit terrein terwijl we rekening houden met de veiligheid van het park
Puyenbroeck, Oost-Vlaanderen - Onderhoud van het groen voor de waterspeelplaats in een recreatiegebied
Belevenissenbos, Lelystad - Wij mogen het groen in dit prachtige bos onderhouden

Groenaanleg

Wij zijn dé groenspecialist die binnen alle projectstadia dankzij een integrale aanpak waarde kan toevoegen, inzicht creëren en ontzorgen. Iedereen die op zoek is naar specialistische kennis over de aanleg van een groene buitenruimte kan terecht bij ons!

 

Hovenier bezig met installeren speeltoestel

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van Donker brainstormen over een onderhoudsabonnement voor jouw recreatiepark? We voorzien je graag van ideeën en adviezen! Laat hieronder jouw gegevens achter.

 

Omhoog