Groen maakt gelukkig
Hoveniers die het onderhouden van groen verzorgen

Groen Onderhoudsabonnement

Het onderhouden van groen vergt veel kennis, middelen en mankracht. Wij hebben als grote landelijke hovenier alles in huis om de buitenruimte voor allerlei organisaties te onderhouden. Omdat iedere branche specifieke wensen en behoeften heeft, bieden wij op maat gemaakte groen onderhoudsabonnementen aan.

 

Heb je een Groen Onderhoudsabonnement nodig?

Waarom kies je voor ons?

  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten

  • Je ontvangt jaarlijkse verbetervoorstellen

  • Volledige ontzorging van jouw groene buitenruimte

  • Real-time inzicht in gegevens over je groen onderhoudsabonnement

Binnen welke branche heb jij een abonnement nodig?

Met ruim 60 jaar ervaring in het onderhouden van groen beschikken wij over veel branchekennis. Hiermee kunnen we op maat gemaakte Groen Onderhoudsabonnementen aanbieden voor elke branche.

 

 

Groen onderhoudsabonnement

Wij bieden onderhoudsabonnementen voor groen op maat aan. Er kan een grof onderscheid worden gemaakt tussen onderhoud op beeldniveau en op frequentie. Bij groenonderhoud op vaste frequentie komt de onderhoudsploeg op een vastgesteld aantal momenten langs voor onderhoudswerkzaamheden. Bij groenonderhoud op beeldkwaliteit zijn wij er verantwoordelijk voor dat het terrein het hele jaar voldoet aan een bepaalde beeldkwaliteit. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt het aantal ingreepmomenten bepaald. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt altijd volledig bij ons.

whitepaper groenbeheer

Download onze Whitepaper

In dit whitepaper willen we laten zien dat een nieuwe manier van groenbeheer hét antwoord is op wateroverlast en hittestress, en dat meer groen - en meer biodiversiteit - in onze buitenruimte tot een enorme verbetering van de leefkwaliteit leidt.

Afspraken en communicatie

We houden van heldere afspraken. Daarom luisteren we vooraf goed welke wensen, verwachtingen en eisen je hebt als het gaat om het onderhouden van groen. Op basis daarvan leggen we in een plan van aanpak vast hoe we jouw organisatie bij het onderhoud op het bedrijfsterrein ontzorgen. Voor iedere klant staat een projectleider klaar en is een calamiteitenlijn 24/7 bereikbaar. Voor grote klanten wordt een eigen loket ingericht. Tot slot worden aan het einde van het onderhoudsseizoen verbetervoorstellen gedaan die kunnen resulteren in een besparing op onderhoudskosten of klimaatadaptatie.

Duurzaamheid

Als beheerders van de buitenruimte vinden we duurzaamheid ontzettend belangrijk. Daarom werken we met elektrisch gereedschap, elektrificeren we onze voertuigen in rap tempo en zijn we actief bezig met circulariteit op product- en dienstenniveau. Uiterlijk in 2035 werken we helemaal circulair! Maar duurzaamheid is meer dan techniek, het gaat bij ons ook om sociale duurzaamheid en om het versterken van de lokale biodiversiteit.

Onderhoudsprojecten

Bekijk hieronder een greep uit onze onderhoudsprojecten waar wij trots op zijn!

Wij verzorgen het groenonderhoud van het gehele Floriade terrein. Uiteraard met C02-neutraal gereedschap!
Wij onderhouden de buitenruimte van verschillende locatie voor woningcorporatie Laurentius Wonen
Wij onderhouden de buiten ruimte van het Drents Archief op basis van een beeldcontract
Wij onderhouden het groen voor zorginstelling De Leystroom in Breda met een oog op de veiligheid van de bewoners

Groenaanleg

Naast het onderhouden van groen zijn wij dé groenspecialist die binnen alle projectstadia dankzij een integrale aanpak waarde kan toevoegen, inzicht creëren en ontzorgen. Iedereen die op zoek is naar specialistische kennis over de aanleg van een groene buitenruimte kan terecht bij ons.

 

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van Donker brainstormen over groenonderhoud in jouw branche? We voorzien je graag van ideeën en adviezen! Laat hieronder jouw gegevens achter.

 

Omhoog