Groen maakt gelukkig
Groen onderhoudsabonnement voor onderwijsinstellingen

Onderhoudsabonnement voor het onderwijs

De buitenruimte van een onderwijsinstelling is de plek waar leerlingen én leerkrachten ontladen en opladen. Daarom moet het terrein er het hele jaar goed begaanbaar en netjes bij liggen. Wij werken met veel onderwijsinstellingen door het hele land samen, en weten dus als geen ander hoe jouw onderwijsinstelling optimaal kan worden ontzorgd bij het onderhoud van de groene buitenruimte.


Heb je een Groen Onderhoudsabonnement nodig voor jouw onderwijsinstelling?

Waarom kies je voor ons?

  • Volledige ontzorging op het gebied van groenonderhoud

  • De veiligheid van leerlingen staat altijd voorop

  • Stille elektrische apparatuur voor minimale overlast
  • Speciale aandacht voor het sportterrein
Medewerkers van Donker Groen

Groen onderhoudsabonnement

Wij onderhouden het gehele schoolterrein op basis van beeld of frequentie. Op deze manier garanderen we dat het terrein er optimaal en veilig bij ligt voor leerlingen en medewerkers. Uiteraard worden er afspraken gemaakt over terreinen die speciale aandacht nodig hebben, zoals het sportterrein, en over andere locaties van de instelling. Indien gewenst kan een differentiatie in beeldniveau worden besproken voor verschillende delen van het terrein. Een projectleider van Donker Groen blijft het hele jaar aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderhoud.

Werkwijze

Tijdens het onderhoudsseizoen komen wij regelmatig met een vaste ploeg langs. Daarbij wordt gebruik gemaakt van stille elektrische apparatuur zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft en staat de veiligheid van de leerlingen vanzelfsprekend voorop. Indien nodig kunnen de werkzaamheden buiten de tentamen- en examenperiodes worden uitgevoerd.

”Donker heeft ons echt ontzorgd qua terreinonderhoud"

Seerp Rypkema, Basisschool De Legeaën

Communicatie en calamiteiten

Wij hechten grote waarde aan heldere communicatie en korte lijnen. Met de meewerkend voorman van de onderhoudsploeg kun je concrete afspraken maken. Naast de voorman is een projectleider eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderhoud. Daarnaast geven we digitaal inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden. In geval van calamiteiten, zoals stormschade of gladheid, is ons calamiteitennummer 24/7 bereikbaar.

Duurzaam onderhoud

Wij werken niet met chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest en hebben als doelstelling om vanaf 2035 volledig circulair te werken. Daarnaast elektrificeren we in hoog tempo ons wagenpark en gereedschap en compenseren daarnaast de uitstoot van zwaar materieel. Omdat de natuur onze voornaamste partner is, zorgen we goed voor haar. Een natuurlijke omgeving is overigens ook goed voor leerlingen: het vergroot het concentratievermogen en het geheugen en verlaagt het stressniveau.

Projecten voor het onderwijs

Bekijk hieronder een greep uit onze projecten voor onderwijsinstellingen waar wij het groen voor mogen onderhouden en trots op zijn!

Leeve, Roermond - Wij mogen het groene schoolplein onderhouden op basis van beeldkwaliteit
De Tweesprong, Nederweert-Eind - Voor deze basisschool realiseerden wij de aanleg en verzorging van het groen van dit schoolplein
De Legeaën, Sibrandabuorren - Voor deze basisschool onderhouden wij het groene schoolplein op basis van beeldkwaliteit
De Sterrenschool, Hilversum - Wij onderhouden het groene schoolplein voor deze basisschool

Groenaanleg

Wij zijn dé groenspecialist die binnen alle projectstadia dankzij een integrale aanpak waarde kan toevoegen, inzicht creëren en ontzorgen. Iedereen die op zoek is naar specialistische kennis over de aanleg van een groene buitenruimte kan terecht bij ons!

 

Hoveniers bezig met de aanleg van een groen schoolplein

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van Donker brainstormen over een onderhoudsabonnement voor jouw onderwijsinstelling? We voorzien je graag van ideeën en adviezen! Laat hieronder jouw gegevens achter.

 

Omhoog