Groen maakt gelukkig
Groenonderhoud voor grootzakelijke bedrijven

Onderhoudsabonnement voor grootzakelijke bedrijven

Een grootzakelijk bedrijf ontvangt regelmatig klanten. Daarom is het belangrijk dat de buitenruimte er het hele jaar op hoog niveau bij ligt. Wellicht zijn er meerdere locaties door het hele land die allemaal op een vergelijkbare manier zijn ingericht en moeten worden beheerd. Wij kunnen jou volledig ontzorgen met het onderhouden van het bedrijfsterrein.

Heb je een Groen Onderhoudsabonnement nodig voor jouw terrein?

Waarom kies je voor ons?

  • Landelijke dekking

  • Real-time inzicht in gegevens over je groen onderhoudsabonnement

  • Volledige ontzorging op het gebied van groenonderhoud

  • Je ontvangt jaarlijkse verbetervoorstellen om kosten te besparen

Medewerkers van Donker Groen

Groen onderhoudsabonnement

Onderhoudsabonnementen zijn maatwerk voor grote organisaties. Er kan een grof onderscheid worden gemaakt tussen onderhoud op beeldniveau en op frequentie. Bij onderhoud op basis van frequentie komt de vaste onderhoudsploeg op een vastgesteld aantal momenten langs voor onderhoudswerkzaamheden. Bij onderhoud op beeld zijn wij ervoor verantwoordelijk dat het terrein het hele jaar voldoet aan een bepaalde beeldkwaliteit. 

Als groot landelijk groenbedrijf met verschillende vestigingen door het hele land zijn wij in staat om op verschillende locaties hetzelfde onderhoudsniveau te bieden. Per locatie zal de voorman met de lokale vestigingsmanager afspraken maken over operationele zaken. Landelijk zullen contractuele afspraken worden gemaakt.

Werkwijze

De onderhoudswerkzaamheden worden regelmatig verricht door een vaste ploeg met stil elektrisch materieel. Op die manier wordt overlast voor kantoormedewerkers en bezoekers tot een minimum beperkt. Gedurende het jaar leren de hoveniers het terrein tot in de puntjes kennen. Op basis van hun ervaringen worden per locatie verbetervoorstellen gedaan om bijvoorbeeld kosten te besparen of de biodiversiteit te stimuleren. De voorstellen worden gebundeld aan de afdeling inkoop aangeboden. 

"Deze tuin straalt precies uit waar dit bedrijf voor staat"

Circl, ABN AMRO Amsterdam

Communicatie en monitoring

Je wilt op ieder moment een overzicht van verrichte werkzaamheden. Daarom richten we voor iedere klant met meerdere vestigingen een loket in waar medewerkers eenvoudig contact mee kunnen opnemen. Ook bieden we een digitaal inzicht in de verrichte werkzaamheden op de verschillende locaties en vindt er regelmatig overleg plaats met de projectleider van Donker Groen. In het geval van calamiteiten, zoals gladheid of stormschade, is ons calamiteitennummer 24/7 bereikbaar.

Duurzaam onderhoud

Wij werken zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest en hebben als doelstelling om vanaf 2035 volledig circulair te werken. Daarnaast elektrificeren we in hoog tempo ons wagenpark en gereedschap en compenseren daarnaast de uitstoot van zwaar materieel. Wij nemen namelijk onze verantwoordelijkheid voor een gezonde en biodiverse werkomgeving. Indien gewenst bespreken we samen met jou de mogelijkheden voor het opstellen van een ecologisch beheerplan.

Groenprojecten

Bekijk hieronder een greep uit onze Groenonderhoud projecten voor grootzakelijke bedrijven waar wij trots op zijn!

Circl, ABN AMRO in Amsterdam - Op basis van beeldkwaliteit onderhouden wij het groen
Royal FloraHolland, Naaldwijk - Wij onderhouden het groen op het dak op basis van beeldkwaliteit
Aegon, Den Haag - Op basis van frequentie verzorgen wij het groen van deze prachtige daktuin
B30, Den Haag - Voor het Ministerie van Economische Zaken mogen wij deze bedrijfstuin onderhouden

Groenaanleg

Wij zijn dé groenspecialist die binnen alle projectstadia dankzij een integrale aanpak waarde kan toevoegen, inzicht creëren en ontzorgen. Iedereen die op zoek is naar specialistische kennis over de aanleg van een groene buitenruimte kan terecht bij ons!

 

Hoveniers bezig met straatwerk

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van Donker brainstormen over een onderhoudsabonnement voor jouw grootzakelijke bedrijf? We voorzien je graag van ideeën en adviezen! Laat hieronder jouw gegevens achter.

 

Omhoog