SHARE Hoofddorp Groene Wand 9

Een groen hart

SHARE, Hoofddorp

  • Een plantenwand van Green Fortune
  • Automatische irrigatie en voeding 
  • Deze plantenwand absorbeert geluidsgolven 
Een plantenwand in een kantoor in hoofddorp

Een imposante plantwall

Deze plantenwand vormt het groene hart van het SHARE gebouw, de jongste aanwinst op het circulaire park 20|20 in Hoofddorp. De wand is 12 meter hoog en heeft een oppervlak van meer dan 100m2. De planten in de muur groeien op een gezond dieet van 100% daglicht.


Ben je ook geïnteresseerd in interieurbeplanting?

Vergroenen van het atrium

Wij kregen de opdracht om het enorme atrium van het SHARE kantorenpand te vergroenen met een groot gebaar. Volgens ons was er geen betere keuze om dit te bewerkstelligen met een spectaculaire plantenwand. De wand hebben we voorzien van een innovatief én automatische irrigatiesysteem. Deze zorgt voor de voeding en de gezondheid van de planten, terwijl er nauwelijks naar omgekeken hoeft te worden. De combinatie van textiel, potgrond en planten zorgt ervoor dat onze plantenwand geluidsgolven absorbeert, zodat mensen in het kantoor minder stress ervaren en creativiteit stimuleert.
SHARE, Hoofddorp - De plantenwand verhoogt de luchtvochtigheid en draagt daarmee bij aan een ideaal leefklimaat.
SHARE, Hoofddorp - Deze plantenwand verhoogt de productiviteit op een positieve manier.
SHARE, Hoofddorp - De luchtkwaliteit wordt aanzienlijk verbeterd met deze plantenwand.

Ideeën uitwisselen?

Wil je met een adviseur van Donker Interieur brainstormen over binnenbeplanting? We voorzien je graag van ideeën en adviezen! Laat hieronder jouw gegevens achter.

 

een plantenwand van 12 meter hoog
Deze plantenwand heeft een positief effect op het werkklimaat in het SHARE kantoor in hoofddorp

Gerelateerde projecten

Plantenwand

Bijenkorf, Utrecht

Voor het nieuwe ontwerp van het restaurant ‘The Kitchen’ voor De Bijenkorf in Utrecht mochten wij een bijdrage leveren om de ruimte te vergroenen met een plantenwand.

Bijenkorf Utrecht plantenwand
Gemeentehuis Dronten groene plantenwand
Plantenwand

Gemeentehuis, Dronten

Hoe veranderen we een verouderd, kil pand naar een moderne, groene ontvangst- en werkplek die de sfeer ten goede komt en zorgt voor een gezondere omgeving? In opdracht van de gemeente Dronten, naar idee van architectenbureau INBO, ontwierp Donker een groene wand in het atrium van het verbouwde gemeentehuis in Dronten.

Omhoog