Project Upfield The Attic 4

Groen Kantoorlandschap

Upfield, the Attic Rotterdam

  • Een ruimte waar het prettig werken en verblijven is
  • Kantoormedewerkers hebben minder last van moeheid
  • De groene werkomgeving stimuleert inspiratie en creativiteit
Upfield, Rotterdam - Zicht op groen werkt ontspannend, het veraangenaamt de omgeving

Een groen voorstel

Upfield, het moedermerk achter merken als Becel en Blueband, is gevestigd in een kantoorruimte in Rotterdam. Deze kantoorruimte bevindt zich op de zolderverdieping van een oud fabriekspand. Het interieur is getransformeerd in een modern kantoorlandschap waarbij de historische elementen zijn behouden. In samenwerking met de architect, Johan De Wachter Architecten, is voor dit pand een groen voorstel gemaakt en uitgevoerd.

Ben je ook geïnteresseerd in interieurbeplanting?

Gezonde werking op mensen

Van de groene wand tot de beplanting op de vensterbanden en de maatwerk plantenbak op de kast in de koffieruimte. Groen is geïntegreerd in het kantoorlandschap van Upfield. 

 

In de werkruimtes staan groepen plantenbakken. Daarnaast is de groene wand van 3 meter breed een prachtige aanvulling op de werkruimte. Omdat mensen in deze ruimtes de meeste tijd doorbrengen, was de beleving hier het belangrijkste. 

 

Bovendien hebben de planten een gezonde werking op de mensen in de ruimtes. Groen zorgt voor een beter binnenklimaat en draagt bij aan een ruimte waar het prettig verblijven en werken is. En er zijn nog meer voordelen van groen in kantoorruimtes.

Upfield, Rotterdam - Een plantenwand brengt veel gezonde voordelen met zich mee voor op het kantoor.
Upfield, Rotterdam - Groen op het kantoor verlaagt stressklachten voor medewerkers.
Upfield, Rotterdam - Door het hele kantoor zijn verschillende planten te vinden.
Upfield, Rotterdam - De planten verminderen de warmte in het kantoor.

Voordelen groen kantoorlandschap

Het groene voorstel brengt diverse voordelen met zich mee die de leefkwaliteit in het kantoor aanzienlijk vergoten. Planten en andere natuurlijke elementen verminderen namelijk stress, zuiveren de lucht én stimuleren inspiratie en creativiteit. Ook absorberen Planten warmte en geluid. Door deze effecten hebben kantoormedewerkers minder last van moeheid, hoofdpijn, hoesten en geïrriteerde ogen. Het kan er zelfs voor zorgen dat het ziekteverzuim wordt verlaagt!

 

Ideeën uitwisselen?

Wil je met een adviseur van Donker Interieur brainstormen over binnenbeplanting? We voorzien je graag van ideeën en adviezen! Laat hieronder jouw gegevens achter.

 

Upfield, Rotterdam
Upfield the Attic interieurbeplanting

Bekijk ook deze interieurbeplantingprojecten!

  

ING Hoofdkantoor Cedar

  

Winkelcentrum Bisonspoor

  

Hogeschool NHL Stenden

Omhoog