Mijn Stad Klimaatbestendig

Mijn Stad Klimaatbestendig is een initiatief van TAUW, Wavin, Mijn Waterfabriek, van Gelder en Donker Groep. We werken in een dynamische samenwerking met andere bedrijven aan uw specifieke opdracht, volledig afgestemd op uw behoeften. Deze toonaangevende bedrijven bundelen hun kennis, ervaring en innovatieve technologieën om het volledige domein van stedelijk waterbeheer en groenvoorzieningen te bestrijken en u volledige ontzorging te bieden.

Mijn Stad Klimaatbestendig

Klimaatverandering is al jaren gaande en zal naar verwachting de komende tijd alleen maar extremer worden. In toenemende mate worden gemeenten, bedrijven en projectontwikkelaars gedwongen rekening te houden met de problematische gevolgen hiervan. Mijn Stad Klimaatbestendig biedt dé klimaatadaptieve totaaloplossing voor deze problemen.

Onze klimaatproblemen:

Kennisevent | Mijn Stad Klimaatbestendig

Hoe zorgen we ervoor dat de openbare ruimte van straat tot dak zo wordt ingericht dat onze dorpen en steden weer een fijne omgeving zijn om in te wonen, werken en te leven? Het antwoord op deze vraag krijg je op woensdag 22 mei van 10.00 uur - 14.00 uur in Kasteel Coevorden. Schrijf je snel in voor ons kennisevent!

Unieke totaaloplossing

Gezamenlijk kunnen wij een totaaladvies en uitvoering leveren voor de inrichting van een klimaatbestendige, veilige, gezonde en duurzame werk- en leefomgeving. Onze kracht zit hem vooral in het samenbrengen van onze individuele kennis, kunde en ervaring  binnen projecten waarbij intensief wordt samengewerkt met gemeenten, projectontwikkelaars, bedrijven en bewoners. Door een gezamenlijke en gedragen inspanning, met unieke systeemoplossingen in openbaar en privaat terrein en door vergroening en verblauwing van onze omgeving kunnen wij de perfecte aanpak voor u bieden.

Om dit te bewerkstelligen hebben we een unieke, integrale aanpak ontwikkeld om uw project tot een succes te maken, met behulp van beslisbomen, een 7-stappenplan, een projectorganisatiemodel en uiteraard met professionele klimaatbestendige water- en groensystemen, zowel op openbaar als privéterrein. Voor maatregelen op privéterrein hebben we de Rainmaster Toolbox ontwikkeld.

Onze deliverables:

  • Onderzoek naar de status van waterbeheer en groenvoorzieningen 
  • Opstellen van gedetailleerde adviesrapporten
  • Ontwerpen en engineeringservices voor water- en groensystemen
  • Implementatie van innovatieve technologieën en systemen
  • Efficiënt projectmanagement van begin tot eind
  • Organiseren van communicatie en workshops 
  • Gebruik van de Rainmaster Toolbox
  • Technische realisatie van uw project
  • Zorgvuldig beheer en onderhoud van de systemen

Klantcase Euvelgunne: wateroverlast oplossing voor United Care

"Wij zijn binnenstedelijke ecosysteem restaurateurs"

CONTACT

We staan klaar om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van klimaatbestendige water- en groensystemen voor uw stad of project, of het nu gaat om visieontwikkeling, systeemengineering of projectuitvoering. We begeleiden u vanaf het onderzoek tot aan de technische implementatie.

Interesse óf vragen? Neem vrijblijvend contact op met ons.

Omhoog