Onderhoud en beheer interieurbeplanting


Planten zijn levende organismen die per soort verschillen voor wat betreft het verdragen van licht, schaduw en standplaats. Daarom is specialistische kennis nodig voor onderhoud. 


Zoekt u servicegerichte plantverzorgers die precies weten hoe uw binnengroen vitaal en gezond blijft? De groene vingers van onze specialistische verzorgers staan borg voor zowel de effectiviteit als het waardebehoud van uw interieurbeplanting.

Planthuur en onderhoud


Kiest u voor planthuur of -lease, dan huurt u de interieurbeplanting van uw keuze bij ons voor een vast bedrag per maand of kwartaal. Dit is inclusief het groenonderhoud en eventuele plantvervanging. Daarnaast is uitbreiding altijd mogelijk. Wenst u een extra groene wand of wilt u het groeninterieur opnieuw inrichten na een verbouwing? Wij berekenen elke uitbreiding of wijziging vooraf in een nieuw, vast bedrag dat we ter goedkeuring aan u voorleggen.

Hoe houdt u uw binnengroen mooi, gezond en representatief? Simpel: door te kiezen voor een onderhoudsconcept van Donkergroen Interieurbeplanting dat naadloos aansluit op uw wensen en budget. Wij adviseren u graag bij uw keuze en stellen vervolgens een maatwerkcontract op waarin u zich helemaal herkent.

 

"Planten zijn levende organismen die per soort verschillen voor wat betreft het verdragen van licht, schaduw en standplaats. Daarom is specialistische kennis nodig, ook voor onderhoud"

Langdurige kwaliteit


De bestendigheid van groen start met de juiste plantkeuze voor de klimatologische omstandigheden. Heeft u een specifieke plantenvoorkeur, maar is de lichtinval daarvoor onvoldoende?
Daarom meten we eerst de lichtintensiteit in een ruimte. Zo weten we welke planten geschikt zijn voor uw ruimte.

Blijkt er onvoldoende licht te zijn, dan is het mogelijk om bijvoorbeeld speciale groeilampen aan te brengen. Op deze manier kunnen we zelfs in ruimten zonder daglicht planten tot bloei brengen.


Het onderhoudsteam van Donker Interieur staat garant voor groen dat langdurig de eyecatcher van uw interieur zijn. Wij adviseren u graag over de belichting waarmee uw plantkeuze zal floreren. 

 

Groenadvies binnen - LocHal Tilburg

Wij werken ook voor

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

0515 41 73 25

 

Omhoog