Wie zijn we


Wie oog heeft voor het groene leven, ontdekt duizenden kleuren in Donker Groep. Wij willen een groene en gezonde beleving, zowel binnen als buiten, voor iedereen mogelijk maken.

 

Daarom ontwerpen, realiseren en beheren we ‘belevingen in het groen’ vanuit gedrevenheid en vakmanschap en willen we tegelijkertijd bijdragen aan behoud van een leefbare aarde voor mens, dier en plant.


We hebben een gezonde drang ons te onderscheiden en te professionaliseren, dat maakt dat kennis, ervaring en creativiteit ten goede komt aan onze relaties, aan elkaar en de wereld om ons heen.

 

Merken

Specialismen

Groendaken - Verzekerde dakgarantie


Groendaken fleuren bebouwing op en zorgen tegelijk voor energiebesparing, luchtzuivering en waterberging. Bovendien hebben ze een lange levensduur. Met een groendak levert u een waardevolle bijdrage aan de leefomgeving.

Natuurlijk spelen - Spelen in een natuurlijke omgeving

 

Onderzoeken, beleven, grenzen verkennen, uitdagingen aangaan, creëren en ontdekken; spelen zit in de natuur van ieder kind. Wij ontwikkelen prikkelende speelomgevingen voor kinderen waarbij de natuur van het kind ons uitgangspunt is. We noemen dit 'natuurlijk spelen’.

Klimaatadaptief ontwerpen - Slimme oplossingen

 

Het klimaat verandert. Stormen verhevigen, regenval intensiveert en veroorzaakt overstromingen. Gelukkig zijn er mogelijkheden om de negatieve effecten van de klimaatverandering lokaal en duurzaam op te vangen en te keren.

Bestrijding eikenprocessierups - Door heel Nederland

 

Heeft u een of meerdere eikenbomen die aangetast zijn, of is overlast aannemelijk? Lees hoe wij u kunnen helpen bij een analyse van de overlast en hoe we deze voor u kunnen wegnemen.

Groenonderhoud en terreinbeheer - Duurzaamheid als uitgangspunt

 

Zoekt u vakkundig onderhoud en beheer voor uw tuin, park, bos, (totale) openbare ruimte of private domein? Donker staat al sinds 1961 voor professioneel groenonderhoud en terreinbeheer.

NL Terreinlabel - Hoe duurzaam is uw terrein?

 

Het NL Terreinlabel maakt inzichtelijk hoe duurzaam uw terrein of gebied is, hoe dit duurzamer kan worden gemaakt en welke kosten u hiermee kan besparen.

Nieuws

Donker Groep zet met Stihl Total Care Pro duurzame koers voort
Het Clausplein is nu een klimaatbestendig stadspark
Donker Groep stelt gratis 40.000 heesters beschikbaar voor scholen en zorginstellingen.
Een groen bedrijventerrein dat klimaat én natuur ten goede komt.
Bewustwording en beleving gaan in FloriWorld hand in hand.
Vanuit gedrevenheid voor een leefbare aarde en eerlijk vakmanschap hebben Donker en Return to Sender een collectie manden ontwikkeld voor de zakelijk markt.
Theaterkoepel met een plantenwand van meer dan 700m2. Werken, leren en ontspannen in een groene oase bij AFAS.
Er is een remedie tegen hittestress: Groen!

Werken bij Donker

 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in het groen of wil je een andere draai geven aan je carrière? Misschien is Donker Groep iets voor jou! Wij zoeken regelmatig enthousiaste mensen die van aanpakken en 'groen' houden.

 

Donker Groep sluit niemand uit. Natuurlijk zijn doorgewinterde vakmensen zeer welkom, maar we leiden ook graag zij-instromers op of zoeken passende werkzaamheden als je enige beperking hebt. En jeugd in opleiding, dus stagiaires, hebben bij ons een streepje voor.

 

Contact

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u meer informatie? Dan verzoeken wij u om het formulier op deze pagina in te vullen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Bel hiervoor met ons op telefoonnummer: 0515 72 66 57

 

Hoofdkwartier Sneek

Harste 5
8602 JX Sneek

Postadres

Postbus 145
8600 AC Sneek

Contact

0515 - 41 73 25
info@donkergroep.com

Volg ons