Planthuur en -lease

 

Interieurbeplanting is meer dan ‘even wat planten in plantenbakken op hydrocultuur’. Groen op de werkplek, functioneel groen op kantoor, representatief groen in ontvangstruimtes, kantines of binnentuinen: een groene omgeving creëert de juiste sfeer voor werk, rust, educatie, gezondheid en welzijn of ontspanning. 

Donker Interieur pakt binnenbeplanting voor elke binnenruimte professioneel aan. We starten met uw wensen en de wensen van gebruikers. Daarna brengen we de klimatologische omstandigheden in kaart. Vervolgens vormen de architectonische kwaliteiten van het gebouw, de gewenste sfeer en beleving samen met de klimatologische situatie het uitgangspunt voor het ontwerp. Zo creëren we blijvend groene ruimtes waar mensen graag werken, samenkomen en verblijven.

Uw budget is hierbij nooit een beperking maar het kader waarbinnen onze ontwerpers de grenzen opzoeken voor een creatief en werkbaar resultaat waarmee u tevreden bent én blijft.

 

Deze producten zijn verkrijgbaar in onze webshop

Planthuur en -lease - Kantine ingericht met een gezonde groene wand

Planthuur en lease


Wilt u wel de gezondheidsbevorderende eigenschappen van kantoorplanten in huis halen, maar het groen liever niet zelf aanschaffen? Kies dan voor huren of leasen van interieurbeplanting. Hiermee bent u verzekerd van een eigentijds groeninterieur, passend bij de architectuur en uitstraling van uw organisatie.

 

U profiteert direct van alle gezonde voordelen van een groene werkplek. Er is geen investering nodig en de huur of lease is voor een vast periodiek bedrag inclusief onderhoud en plantvervanging indien noodzakelijk.

 

Groene werkplek zonder omkijken


Het assortiment van de plantenverhuur van Donker is groot: naast planten en bomen in de potten van uw keuze zijn er groene wanden, verticaal groen, hangende beplanting en allerlei andere levendige vormen van binnenbeplanting. En dit alles inclusief onderhoud, voor een vaste prijs per maand of kwartaal.

Naast beplanting kunt u verder nog kiezen uit objecten gemaakt van natuurlijke materialen, zijdeplanten en verrijdbare plantenbakken. U profiteert direct van de gezonde voordelen van een groene werk- of studieplek, én u blijft flexibel met het oog op uitbreidingen of verhuizingen.

Planten bij ING
Planthuur en lease - Bijenkorf
Planthuur en -lease - Planten in potten

  

Hoe het werkt


Kiest u voor planthuur of -lease, dan huurt of leaset u de interieurbeplanting van uw keuze bij ons voor een vast bedrag per maand of kwartaal. Dit is inclusief het groenonderhoud en eventuele plantvervanging. Daarnaast is uitbreiding altijd mogelijk. Wenst u een extra groene wand of wilt u het groeninterieur opnieuw inrichten na een verbouwing? Wij berekenen elke uitbreiding of wijziging vooraf in een nieuw, vast bedrag dat we ter goedkeuring aan u voorleggen.

 

Liever aanschaffen?


Wilt u de interieurbeplanting bij nader inzien liever aanschaffen? Ook dat is mogelijk. Donker Interieur heeft een ruim assortiment waaruit u kunt kiezen. Grote tropische bomen en planten, plant wires, groene wanden, levende, groene schilderijen, enzovoort. Neem contact met ons op voor onze catalogus en meer informatie.

Planthuur en -lease - Onze plantverzorgster aan het werk
Planthuur en -lease - Assortiment van onze plantverhuur

Wij werken ook voor

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

0515 41 73 25

 

Omhoog