Substraten voor de openbare ruimte

Substraten voor de openbare ruimte

Donker Substrates produceert i.s.m. BVB landscaping, substraten voor de openbare ruimte. Door de onderzoeksafdeling van BVB en een strikte kwaliteitsborging dragen we gezamenlijk bij aan een gezonde en toekomstbestendige leefomgeving.

 

Kwaliteit en duurzaamheid

 

I.s.m. BVB Landscaping produceren we substraten voor de openbare ruimte en maatwerk substraten voor groeiplaatsverbetering; van daktuinen, plantsoenen en stadsparken tot sportvelden en parkeerplaatsen. We maken hiervoor gebruik van een uitgebreid kwaliteitssysteem en de onderzoeksfaciliteiten van BVB Landscaping. Zo wordt er doorlopend geïnvesteerd in productontwikkeling en verduurzaming van substraten.

  • BVB Landscaping onderzoeksfaciliteiten 
  • Strikte kwaliteitsborging
  • Constante controle op fysische en chemische eigenschappen
BVB Landscaping

Onze substraten

 

Donker Substrates heeft aan veel projecten een bijdrage geleverd met maatwerk substraten voor groeiplaatsverbetering en de aanleg van groen in verharding, plantsoenen en daktuinen. Ons assortiment bestaat uit BVB substraten en substraten onder eigen merk. 

Toepassingsgebieden substraten

Donker Substrates produceert i.s.m. BVB Landscaping substraten voor het openbaar groen en adviseert over alles wat groeit in de openbare ruimte; van daktuinen, plantsoenen en stadsparken tot sportvelden en parkeerplaatsen.

 

Groeiplaatsen open grond - Voor plantsoenen, parken, borders en andere open grond situaties.
Groeiplaatsen onder verharding - Deze groeiplaatsen onder licht tot zwaar belastbare situaties hebben verschillende substraten nodig.
Groeiplaatsen voor vaste planten - Voor vaste planten in het openbaar groen.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie.

 0515 41 73 25

 

Omhoog