Groen maakt gelukkig

Bomengranulaat

Op zoek naar een manier om de bodemstructuur te verbeteren en de groei van jouw planten en bomen te stimuleren? Probeer ons bomengranulaat. Dit is een unieke mix van stenen(drager/skelet) en organische voedingsgrond. Bomengranulaat wordt gebruikt onder verharding en het skelet zorgt voor draagkracht. Het bevordert niet alleen het bodemleven, maar het draagt ook bij aan een optimale groei van jouw planten en bomen.

 

Bomengranulaat nodig voor jouw groenproject?

Contact opnemen

Chatten
Stel je vraag - linksonder

Bellen
Bereikbaar via 0515 - 41 73 25 

Mailen
Bereikbaar via ons contactformulier

 

 

 

Eigenschappen

Onze bomengranulaat is ontwikkeld voor de aanleg en het onderhoud van boomplantlocaties, vooral in stedelijke omgevingen. Het mengsel is ontworpen om de afwatering te verbeteren, de bodemstructuur te verbeteren en ruimte te bieden voor wortelgroei. In stedelijke omgevingen is het essentieel om rekening te houden met uiteenlopende belastende situaties. Voor situaties waar zware belasting te verwachten is, zoals op drukke pleinen of wegen, biedt ons BVB UrbanGranulaat 70-45 de perfecte oplossing. Aan de andere kant, voor plaatsen met minder belasting zoals wandelpaden, fietspaden en parkeerplaatsen met middelzware belasting, is BVB UrbanSand 60-40 de ideale keuze.

Boomgranulaat en hardsteen

Hardsteen, een sterk en duurzaam gesteente, is bekend om zijn uitstekende drainage-eigenschappen. Wanneer gemengd met ons bomengranulaat, zorgt porfier voor een nog betere waterhuishouding in de bodem. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een optimale groeiomgeving, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid en levensduur van groenprojecten.

  • Goede vochtbuffer
  • Voor zwaar belastbare situaties
  • Hoog doorwortelbaar volume

Onze Bomengranulaat substraten

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van Donker brainstormen over toepasbare substraten voor jouw terrein? We voorzien je graag van ideeën en adviezen. Laat hieronder je gegevens achter!

 

Omhoog