Groen maakt gelukkig

Gazonsubstraat

Wil je een sterker en gezonder gazon? Ons Gazonsubstraat is precies wat je nodig hebt. Deze hoge kwaliteit grondsoort is samengesteld om jouw gras de essentiële voedingsstoffen en mineralen te bieden die het nodig heeft om te groeien. Plus, het heeft de perfecte structuur voor het beheer van water, wat betekent dat je kunt uitkijken naar een gazon dat niet alleen gezond, maar ook mooi is.

 

Gazonsubstraat nodig voor jouw groenproject?

Contact opnemen

Chatten
Stel je vraag - linksonder

Bellen
Bereikbaar via 0515 - 41 73 25 

Mailen
Bereikbaar via ons contactformulier

 

 

 

Eigenschappen

Onze DS Gazonsubstraat is een grondsoort ontworpen om een optimale groeiomgeving te bieden voor graszoden of wilde bloemen weide. Gazonsubstraat wordt gebruikt bij de aanleg van nieuwe gazons en het herstel van bestaande gazons. Het bevat vaak een mix van organische materialen zoals compost, veen, zand, en soms klei, die samen zorgen voor een goede voedingsbodem, drainage en beluchting, essentieel voor het ontwikkelen van een gezond en veerkrachtig gazon. De juiste balans van deze ingrediënten helpt bij het bevorderen van sterke wortelgroei en helpt om voedingsstoffen en water vast te houden.

  • Goede structuur
  • Voorkomt plasvorming
  • Geschikt voor betreding

Ons Gazonsubstraat

Toepassingen

Deze substraten zijn geschikt voor:

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van Donker brainstormen over toepasbare substraten voor jouw terrein? We voorzien je graag van ideeën en adviezen. Laat hieronder je gegevens achter!

 

Omhoog