Groen maakt gelukkig

Keurcompost

Wil je de bodemvruchtbaarheid van je tuin, openbaar groen of landbouwgrond verbeteren? Probeer dan onze Keurcompost. Deze bodemverbeteraar zorgt ervoor dat de grond vocht en voedingsstoffen beter vasthoudt. Met onze Keurcompost geef je jouw grond de boost die het nodig heeft om te bloeien, wat leidt tot gezondere en meer productieve planten.

 

Keurcompost nodig voor jouw groenproject?

Contact opnemen

Chatten
Stel je vraag - linksonder

Bellen
Bereikbaar via 0515 - 41 73 25 

Mailen
Bereikbaar via ons contactformulier

 

 

 

Eigenschappen

Onze DS Keurcompost is een rul en droog product dat het bodemleven stimuleert. De keurcompost bevat een groot aandeel hout en twijgen, waardoor de bodemstructuur voor lange tijd verbeterd wordt. Bovendien is onze keurcompost, door de uitgekiende samenstelling van de grondstoffen, schimmeldominant. Daarnaast voldoet dit product aan de beoordelingsrichtlijn Keurcompost en wordt geleverd onder registratienummer KC2014-016. Keurcompost is in het kader van de PFAS-regeling een onverdachte grondstof en kan derhalve zonder beperking toegepast worden.

  • Droog, rul product dat goed te verwerken is
  • Gegarandeerd vrij van onkruidzaden, invasieve exoten en pathogenen
  • Verbetert structuur, vruchtbaarheid en vochthuishouding van de bodem

Ons Keurcompost substraat

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van Donker brainstormen over toepasbare substraten voor jouw terrein? We voorzien je graag van ideeën en adviezen. Laat hieronder je gegevens achter!

 

Omhoog