Groen maakt gelukkig

Daktuinsubstraat

Wil je jouw daktuin opfleuren met planten en bomen én bijdragen aan klimaatadaptatie? Met onze speciale lichte en voedingsrijke daktuinsubstraat, kun je een groene oase creëren, de temperatuur reguleren en wateroverlast verminderen. Er zijn twee hoofdsoorten: extensief daktuinsubstraat en intensief daktuinsubstraat.

Extensief daktuinsubstraat

Extensief daktuinsubstraat is speciaal ontwikkeld voor gebruik in lichtgewicht, onderhoudsarme daktuinen. Onze uitgebalanceerde mix van mineralen en organische stoffen biedt de perfecte omgeving voor sedum, mossen en andere vetplanten, waardoor jouw dak een levendig ecosysteem wordt met minimale onderhoudsvereisten.

Intensief daktuinsubstraat

Als jouw project een meer substantiële daktuin omvat, met een verscheidenheid aan planten, struiken en zelfs bomen, is ons intensief daktuinsubstraat de ideale keuze. Het is ontworpen om een rijke, diepe bodem te bieden die voldoende voedingsstoffen en water vasthoudt om te voldoen aan de eisen van complexere beplantingen.

  • Lichtgewicht product
  • Blaasbaar (met silowagen)
  • BRL-9341 gecertificeerd

Toepassingen

Zoek je naar betrouwbare substraattoepassingen voor jouw bouw- of landschapsprojecten? Wij produceren, in samenwerking met BVB Landscaping, perfecte bodemoplossingen voor groene parkeerplaatsen, daktuinen, stadparken en nog veel meer.

Ideeën uitwisselen

Wil je met een adviseur van Donker brainstormen over toepasbare substraten voor jouw terrein? We voorzien je graag van ideeën en adviezen. Laat hieronder je gegevens achter!

 

Omhoog